Home Život Ispovijest otužnog mladića: Upoznaš curu i osvaneš među guzicama i sisama! Cure...

Ispovijest otužnog mladića: Upoznaš curu i osvaneš među guzicama i sisama! Cure su prije kuhale kao mame, a danas piju kao tate! Kako onda da ja sebi nađem ‘normalnu’ ženu?

SHARE

Uvriježeno je mišljenje da su muškarci u većini slučajeva promiskuitetniji od žena, no čini se da su se vremena ipak promijenila. Još uvijek ima onih čednih, dušebrižnih i pomalo sramežljivih, što je zapravo, koliko god iznenađujuće, i simpatično.

Jedan od takvih je i momak iz ove priče, koji je u svom podužem komentaru, na portalu fenixmagazin.de iznio za 21.stoljeće nešto drugačiju priču…

‘Zgrozi me kad vidim što naše djevojke rade’ – tako je svoju priču započeo čitatelj…

‘Ponekad ne možete vjerovati kako je teško pronaći “normalnu” curu i partnericu za život. Muškarci danas imaju problem. Iako će ovo što ću napisati, zvučati možda neobično, sa mnom će se složiti većina muškaraca. Generacije ispod 25-e godine promijenile su puno toga, dozvale puno lošeg u odgoj, ali i u sve ostalo – kazao je.

‘Primjerice, živim u Münchenu gdje ima mnogo noćnih klubova u kojima se susreću i druže mladi s naših prostora. U klubove zalaze brojne naše djevojke u dobi od 15 do 25 godina. I moram priznati, zgrozi me kada vidim što rade. Istina, stvarno lijepo izgledaju, lijepo se odjenu iako često neprimjereno. Ali, ne možeš ih ni pogledati, a kamoli prići i upasti u neku priču osim ako ne izgledaš kao Cristiano Ronaldo i ako imaš novaca – požalio se.

Sve gledaju samo korist, i nije to samo slučaj kod naših djevojaka u Njemačkoj, veli on, već i u domovini.

‘Još jedan problem, a koji nije postojao prije desetak godina je i Facebook. On sve kvari. Čim upoznaš curu, osvaneš na Facebooku. A ono što vidiš na njenom fejs profilu, natjera te da se predomisliš oko prve kave s njom. Više od pola njihovih fotografija je čisto pokazivanje grudi i stražnjica. Pokazuju golotinju pa, čini mi se, više nego lice. I sve da bi zaradile što više lajkova jer misle da su tako popularne i više poželjne. Hodaju tako polugole naslikavajući se, ne ostavljajući muškarcu ništa za maštu i misle da su neke ‘ribe’, a arogancija im ode do nebesa – pojasnio je.

Pa gdje su cure koje možeš osvojiti duhovnošću, osmijehom, karakterom? Gdje su one s kojima možeš planirati život, normalno živjeti, pričati o svemu, a ne samo o fejsu, fotkama i izlascima, pita se čitatelj.

‘I sve češće se može vidjeti djevojke kako piju alkohol više nego muškarci. Nema ženske profinjenosti, to je tako ružno za vidjeti. Dođeš za stol nekolicine djevojaka, a ono tamo boca viskija, broj da ne nabrajam. Ima izreka koja kaže ” Cure su prije kuhale kao mame, a danas piju kao tate”. Žalosno, ali je istinito – dodao je.

One danas ne poštuju pravog muškarca, očekuju papučara i frajera u istom, da sve bude po njihovom. Razmažene, ističe on.

I za kraj se pita: ‘Kako da ja u ovakvom vremenu nađem curu ili ženu s kojom ću planirati budućnost, živjeti u harmoniji, stvarati život i djecu učiti vrijednosti koje sad nemaju nikakav značaj? I zašto cure ne cijene dobre dečke, a kretene vole?’