Home Crna kronika TUŽNA SUDBINA MAJKE I KĆERI Poginule su u dvije različite prometne nesreće...

TUŽNA SUDBINA MAJKE I KĆERI Poginule su u dvije različite prometne nesreće u razmaku od samo pola sata. I to u istoj ulici…

SHARE

Žena iz Alabame i njezina osmogodišnja kći poginule su u različitim prometnim nesrećama u razmaku od 30 minuta u utorak poslijepodne.
Mrtvozornik Tom Wilson kazao je kako su žrtve identificirane kao 39-godišnja Julie Yates Patterson i njezina maloljetna kći, Elizabeth ‘Libby’ Patterson. Dvije prometne nesreće dogodile su se na udaljenosti od svega desetak kilometara.

– Automobil u kojem je bila maja frontalno se sudario s drugim vozilom. Samo pola sata kasnije njezina kći prelazila je cestu kada ju je pokosio automobil – kazao je Wilson za Huffington Post.

Wilson je kazao kako su se obje nesreće dogodile na istoj cesti, u blizini njihovog obiteljskog doma u gradiću Valley Head.

Malena Libby nedavno je proslavila rođendan, a stradala je u utorak nekoliko minuta nakon što je izašla iz školskog autobusa.

U sudaru u kojem je poginula Julia Yates Patterson ozlijeđeno je još dvoje ljudi koji su hitno prebačeni u bolnicu. Vozač automobila koji je udario Libby nije ozlijeđen.

Obje nesreće još uvijek su pod istragom, a Wilson je za Huffington Post kazao kako je Valley Head zaista malen grad i kako su svi šokirani i u nevjerici zbog ove tragedije.

– Kakva je ovo slučajnost. Nikad prije nisam vidio išta slično – kazao je.