Home Društvo Ružica Zadro iz Rame ušla u drugi krug natjecanja Miss Adria

Ružica Zadro iz Rame ušla u drugi krug natjecanja Miss Adria

SHARE

Miss Adria je pokrenut 2016. godine i to je Međunarodni izbor za miss koji je nastao kao potreba stvaranja jedinstvenog natjecanja. Jedini žiri na ovom natjecanju su glasači. O pobjednici Miss Adria mogu odlučivati svi vlasnici mobilnih telefona iz sedam država. Pravo na sudjelovanje imaju djevojke iz BiH, Hrvatske, Slovenije, Srbije, Crne Gore, Italije i Albanije. U svijetu je ovo prvi ovakav način odlučivanja.

Na ovo natjecanje javila se i Ružica Zadro iz Rame, piše rama-prozor.info

Budući da je natjecanje došlo do završnog kruga, a Ružica se već izborila, zahvaljujući glasačima, za drugi krug, pozivaju se čitatelji da svojim glasom podrže Ružicu.

Ružica može biti jedna od tri kandidatkinje iz BiH koje idu na finalno natjecanje u Dubrovnik za Miss Adria, a osvajanjem titule Miss Adria dovodi sljedeće natjecanje u Ramu.

„Studentica sam 4.godine Pravnog fakulteta u Mostaru. Ambiciozna sam i svestrana osoba. Sviram nekoliko glazbenih instrumenata, tečno pričam engleski jezik, volim pisati i putovati. Želja mi je jednog dana postati odvjetnica i učiniti ovu državu boljom i perspektivnijom za sve, osobito nas mlade.“, kaže Ružica za rama-prozor.info.

Ružica ima samo 22 godine, visoka je 182 cm, a svoje vrijeme, osim što studira, vrijeme provodi i radeći u jednom restoranu kako bi olakšala brigu roditelja oko troškova studiranja.

O motivaciji za prijavu navodi: „Prije svega volim izazove u životu i ovo natjecanje sam shvatila kao jedno od njih. Zanima me koliko mogu i dokle sam sposobna dogurati.“

Ružici ovo nije prvo natjecanje za miss; „Bila sam Miss Srednje škole Prozor 2013. godine.“

O željama i očekivanjima navodi: „Cilj mi je zasada proći drugi krug i biti među tri djevojke iz BiH. Ukoliko se to dogodi dat ću sve od sebe da ne iznevjerim svoju Ramu i da ponosno predstavim svoj grad.“

„Iskreno o pobjedi ne razmišljam ni najmanje. No, voljela bih sljedeći izbor dovesti u Prozor i tako cijeloj regiji pokazati svu ljepotu našeg kraja. Mislim da bi to bilo izvrsno za turistički napredak Prozor-Rame“ – ispričala je buduća pravnica.

O svojim vrlinama i prednostima zbog kojih zaslužuje biti miss, skromno kaže:
„Opet kažem ne vidim se kao pobjednica. Ali kao vrlinu bih mogla istaći to da sam skromna osoba. Manje je više, uvijek.“

Svim čitateljima i glasačima poručuje: „Čitatelji su ovdje zapravo žiri i oni odlučuju jesam li zaslužila njihov glas. Ovom prilikom ću od srca zahvaliti svim glasačima koji su bili uz mene i koji su me doveli do drugog kruga. Želja mi je da građani naše općine ponovno pokažu koliko smo složni i kako jedno malo mjesto može puno napraviti.“

Cilj natjecanja Miss Adria je dobiti jednu pobjednicu koja će s pravom ponijeti titulu Miss Adria kraljice. Na ovom natjecanju dodjeljuje se samo jedna titula i sve počasti i privilegije idu samo onoj koja u velikom finalu bude prva.

Titula Miss Adria ne donosi samo slavu i privilegije pobjednici. Velike koristi od toga ima njezin grad i država jer svojom pobjedom, finale sljedećeg Miss Adria dovodi u svoj grad. To znači promociju ne samo nje, nego i njenog grada tijekom 12 mjeseci u sedam država.

Kvalifikacije traju od 27. 03. – 01. 04. 2017., točnije vrijeme glasanja preko mobitela.

Ružicu možete podržati na linku:http://www.missadria.com/contestants/RuzicaZadro/, odabrati opciju GLASATI za Ružicu, zatim upisati svoj broj mobitela i poslati poruku na broj koji će Vam biti prikazan.