Home Šport Perišić: Poručujem Šukeru da bolje bira suparnike!

Perišić: Poručujem Šukeru da bolje bira suparnike!

SHARE

Hrvatski reprezentativci pognutih su glava napustili A. Le Coq Arenu u Tallinnu. No, hrvatski su nogometaši bili i vrlo zabrinuti zbog ozljede Marka Pjace…

“Najteže je ovo što se dogodilo Pjaci, to nam je najveći poraz i teško nam je. Ovom prilikom bih poručio i gospodinu Šukeru da bira bolje protivnike i bolje uvjete za igru jer ovako možemo samo izgubiti nekoga. Nažalost, ovi današnji uvjeti, odnosno teren, nisu za profesionalne igrače. Teren je bio užasan, makar to nije isprika za ovakav poraz. Mi smo imali svoje prilike, nismo ih iskoristili, a jako motivirani Estonci iskoristili su svoje” izjavio je Ivan Perišić, piše Goal.

Domagoj Vida također nije skrivao razočaranje raspletom u Estoniji…

“Teško nam je nakon ovakvog poraza, žao mi je što smo razočarali svoje navijače, kako u Hrvatskoj, tako i one koji su bili u Estoniji. Nije ih bilo mnogo, ali hvala im što su došli i što su nas bodrili. Jednostavno, bio je to loš dan, poklopilo se mnogo toga negativnog” rekao je Domagoj Vida, pa dodao:

“Nadam se da će se Pjaca brzo oporaviti, a treba biti velik i u porazu te čestitati Estoniji na pobjedi. Moramo izvući pouke, možda i bolje da se ovakav poraz dogodi u prijateljskoj utakmici te da nas spusti na zemlju. Nastavit ćemo još bolje i napornije raditi jer nas u lipnju očekuje glavni konkurent za odlazak na SP, Island, što će biti najvažnija utakmica kvalifikacija.”