Home Kultura Dodjela nagrada dobitnicima Natječaja Pričom i(li) fotografijom do nagrade

Dodjela nagrada dobitnicima Natječaja Pričom i(li) fotografijom do nagrade

SHARE

20.put za redom, organizacijski tim Mostarskoga sajma otvorio je svoja vrata za sve  izlagače i posjetitelje i započeo svoj petodnevni bogati i zabavni  maraton, koji će se održavati kako na sajmu tako i u večernjim satima u Golden pubu.

Već večeras moći ćete uživati uz Vina Zadro, Ivu Jurića i DJ Bosso.

Veliku podršku za organiziranje cjelokupnog zabavnog programa dali su nam su zlatni sponzor –CENTRAL OSIGURANJE i sponzori HERCEGOVAČKA PIVOVARA, HT ERONET, NLB Banka dd.Sarajevo, RED BULL, VINA ZADRO (Vinarija Domanović) i pekarnica MLINI.

Zabavni program započeo je u Paviljonu 2 gdje smo otvoriti izložbu Stanislave Borovac pod nazivom Moja Hercegovina,  zapjevali uz  Jadranka Mikulića i kušali fine zalogajčiće pekarnice Mlini ali i  najfinije kapljice iz asortimana Hercegovačke pivovare i Vina Zadro.

Također smo  dodijelili nagrade dobitnicima Natječaja Pricom i(li) fotografijom do nagrade, kojeg smo  po prvi put ove godine u suradnji s Društvom hrvatskih književnika Herceg Bosne , ZK Office i Canon organizirali  na temu -Ostati i biti ovdje.

Podsjećamo Vas da su nagrade u kategoriji za najbolju priču osvojile Ivana Miličević i Petra Bošković, dok su Mihaela Turudić i  Mila Milos osvojile stručni ocjenjivački sud svojim fotografskim umjecem.

Svim prisutnim obratiti su se Stanislava Borovac, Ivan Sivric, predsjednik DHKHB i Bruno Dankic, direktor ZK-Officea.