Home Gospodarstvo ICT i Cloud dan na štandu HT ERONET-a

ICT i Cloud dan na štandu HT ERONET-a

SHARE

Na Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru jedna od bitnih sastavnica u predstavljanju HT ERONET-a su alati za digitalnu transformaciju, a u skladu s motom – Digitalna kompanija, za digitalno doba.

Tako je, među alatima, predstavljen cjelokupan ICT portfelj usluga.

Kako bi se korisnicima osigurala mogućnost detaljnog informiranja o ponuđenim rješenjima, organiziran je poseban ICT i Cloud dan na štandu HT ERONET-a,  a potencijalni korisnici mogli su  dobiti potpune informacije o ICT i Cloud uslugama.

Poseban naglasak stavljen na usluge Cloud server i Office 365.

Istodobno, korisnici su mogli dobiti informacije i o ponudi Microsoft licenci, usluzi Poslovni e-mail, kao i usluzi kolokacije poslužitelja.

U okviru ICT i Cloud dana na štandu korisnici su mogli razmijeniti svoja iskustva, zatražiti konzultativnu pomoć pri odabiru određenih rješenja od prodajne, marketinške, ali i tehničke ekipe HT ERONET-a.

Inače, tijekom dana, na štandu HT ERONET-a bilo je vrlo živo. Podijelili su darovne pakete HBO-a, Nickelodeona i H2 kanala, a štand HT ERONET-a posjetio je i glumac Slaven Knezović koji se zanimao za nove ponude u sklopu HOME.TV usluge.