Home Zanimljivosti Sestre iz Kiseljaka pokrenule modni brend u Hrvatskoj

Sestre iz Kiseljaka pokrenule modni brend u Hrvatskoj

SHARE

Sestre Sandra i Tatjana Drmač iz Kiseljaka studiraju na ekonomskom fakultetu u Zagrebu, no u budućnosti se ipak žele baviti kreativnijim poslom. Uz fakultetske obaveze, našle su virjeme i za ljubav, i to onu prema modi.

Prošlo ljeto su napravile svoj vlastiti modni brend Moka Couture. Njihova odjeća namjenjena je ženama, a u prvoj kolekciji napravile su tri modela haljina.

“Proces stvaranja brenda trajao je više od godinu dana; htjele smo razraditi svaki detalj i posvetiti se svakom dijelu stvaranja posebno i predano do kraja.”

Sestre Drmač kažu da im je namjera bila napraviti haljine u kojima se žene osjećaju ženstveno i sekspilino, ali i udobno.

Već nekoliko godina u modnom svijetu je naglasak stavljen na ženske obline i čini se da će taj trend potrajati. Njihove haljine prate tijelo i naglašavaju obline.

” Cilj nam je da su haljine iskoristive za različite prilike i da, pored drugih, ipak budu prvi izbor u garderoberu.”

Rade sa timom od nekoliko ljudi, koji njihove ideje prenosi na papir, zajedno biraju tkanine i izrađuju. I same nose svoje modele, a prodaju ih preko instagram stranice, kako u Hrvatskoj, tako i u Kiseljaku, i cijeloj BiH, a želja im je i otvoriti svoju trgovinu u Zagrebu.

U pripremi je nova kolekcija za ljeto 2017.

” Nova kolekcija dolazi na ljeto. Koristit cemo laganije tkanine kao što su svila i saten. I dalje ćemo se držati ženstvenijih oblika i boja, kao što su puder roza, crvena, crna, bež… “, kažu Tatjana i Sandra.

Nadaju se da će djevojke biti zadovoljne i da će njihov brend postati velik, jer je velika i njihova volja i ambicija.

dnevnik.ba

dnevnik.ba

Dnevnik.ba