Home Šport Drago Ćosić i Sabahudin Topalbećirević dolaze kao gosti

Drago Ćosić i Sabahudin Topalbećirević dolaze kao gosti

SHARE

Momčad Dompesa se dodatno pojačava pred humanitarnu utakmicu 20. travnja u Mostaru protiv Humanih zvijezda. Igračku vrijednost momčadi Dompesa će dati i cijeli jedan niz bivših nogometaša splitskog Hajduka Vlatko Đolonga, Nenad Pralija i Milenko Bikić.

Moguć dolazak i Jerkovića

Radi se na tomu i kako bi se osigurao i dolazak Jurice Jerkovića, jednog od najboljih strijelaca Hajduka, nogometaša koji je za taj klub skupio preko 500 utakmica i zabio je preko 200 pogodaka, a i u inozemstvu je također ostvario zapaženu karijeru.

Za Dompes će zaigrati još zdravstveni djelatnici, gospodarstvenici, proslavljeni nogometaši i političari iz cijele Bosne i Hercegovine, dok će, s druge strane, za momčad Humanih zvijezda Hrvatske nastupiti proslavljeni bivši reprezentativci Hrvatske Šimić, Vlaović, Stanić, Živković, Špehar, Babić, Krpan, Jozić, Marić, Šokota, Rukavina, bivši reprezentativac Belgije Stupar, Škaro, olimpijski prvak u boksu, k Hrvatske Goluža, predsjednik Olimpijskog odbora Hrvatske Zlatko Mateša, najbolji vaterpolist Hrvatske svih vremena Dubravko Šimenc…

Inače, ulaznice za utakmicu u Mostaru se mogu nabaviti na mjestima: Caffe bar Corona – Stolac, Caffe bar Hennessy – Čapljina, Caffe bar Rafaello – Ljubuški, Caffe bar Padre – Grude, Hotel Park – Široki Brijeg, Caffe bar Viva – Posušje, Caffe bar Brocco – Čitluk, Restoran & Club Gardens – Međugorje, Campanile – Mostar, Recepcija Mepass Mall-a – Mostar, Caffe bar Mali Puž – Mostar, Kampus Sveučilišta u Mostaru te na dan utakmice, stadion HŠK Zrinjski. Cijena ulaznice iznosi simboličnih 5 KM. Humanitarna utakmica se igra 20. travnja na stadionu HŠK 
Zrinjski u Mostaru.

Medijski interes

Nije neka novost kako raste i medijski interes za ovu utakmicu kako se datum iste primiče. Ipak, organizatorima može imponirati i interes medija iz susjednih država, pa je tako i ekipa Nove TV najavila dolazak na utakmicu kako bi radila reportažu. U svojstvu gostiju na ovu humanitarnu utakmicu trebali bi doći Sabahudin Topalbećirević, poznati bh. sportski komentator. Ukoliko mu to obveze dopuste, u svojstvu gosta će se također naći i Drago Ćosić, legendarni hrvatski sportski komentator. Ćosić je iskazao dobru volju, želio bi i zaigrati koju minutu te tako dati svoj doprinos.Još uvijek se radi i na osiguranju izravnog TV prijenosa, a taj detalj će biti jasniji kroz nekoliko idućih dana.