Home Crna kronika MOSTAR: Beživotno tijelo starca zatečeno u lokvi krvi kod Binga

MOSTAR: Beživotno tijelo starca zatečeno u lokvi krvi kod Binga

SHARE

Jutros se dogodio tragičan slučaj u Mostaru. Naime, u ulazu zgrade u Ulici Ante Starčevića, kod veletrgovine Bingo u naselju Centar2,  u lokvi krvi je zatečeno beživotno tijelo 78- godišnjeg Ljubomira J., rođenog u Konjicu, nastanjenog u Jasenici kod Mostara, inače oca petero djece, doznaje Pogled.ba.

Prema prvim rezultatima policijskog očevida, najvjerojatnije je u pitanju nesretni slučaj pada sa stubišta, ali pokrenuta istraga tek treba odgonetnuti o čemu se ovdje doista radilo. Za sutra je najavljena obdukcija.

Kako su nam rekli šokirani stanari, u početku se nije ni znalo o kome je doista riječ, jer nesretnog čovjeka nitko od njih ranije nije poznavao.  Dodaju i da tijekom noći nisu čuli ništa sporno. Tako ni policiji još nije jasno što je 78- godišnjak  bio naumio u ovoj zgradi te je li se tko nalazio u njegovom društvu u kobnom trenutku. Pozanici tek navode da je Ljubomir svojevremeno bio zidar te da je imao zdravsvenih problema, ali i onih s alkoholom. Koliko je njima poznato, nije bio ni s kim u svađi ili bilo kakvom drugom sukobu. Dodaju i da je ponekad navraćao u ovu zgradu, gdje stanuje njegov slabo pokretni prijatelj. Istraga traje.

R.Soldo | pogled.ba