Home Kultura VIDEO As iz rukava: Hercegovački kralj svadbi ima spot za novu pjesmu

VIDEO As iz rukava: Hercegovački kralj svadbi ima spot za novu pjesmu

SHARE

Ivica Bago, popularno zvani As, izbacio je spot za novu pjesmu „Pripoznala nisi“.

Ovo je njegov novi potencijalni hit čije je stihove napisala Željka Galić, uglazbio poznati kantautor i pjevač Alen Slavica, a za aranžman se pobrinuo Tomislav Pehar.

Ivica i dalje unatoč brojnim obvezama, nastupima pa i prinovi, supruga Ivana rodila mu je prekrasnu kćer Magdalenu, uspijeva odraditi ogroman posao što se tiče snimanja novih pjesama i videospotova.

Premijera spota za pjesmu „Pripoznala nisi“ bila je na CMC televiziji, a uskoro očekujemo nove spotove za još dvije pjesme.

Ivica Bago, pjevač i kantautor glazbenu karijeru gradi od svoje desete godine. Potvrdu uspješnom albumu Prava ljubav, izdavačke kuće Dallas Records dali brojni nastupi u zemlji i inozemstvu. Bago, pjesmom “Kuća dalmatinska” u duetu s Tomislavom Bralićem najavio ‘bum’ 2015. .
Zahvaljujući odličnom menadžmentu, dobroj reklami i ljudima koji rade u njegovu timu svi ovi uspjesi su imali velikog odjeka. Naime, kako je pisao Posušje.net, Ivica i njegova supruga Ivana jedni su od najtraženijih pjevača na svadbama. Gdje god se pojave naprave pravu feštu.

Pretežno nastupaju u Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj, ali brojne nastupe zabilježili su u Austriji i Njemačkoj. Tako su ove godine nastupali u Posušju, Međugorju, Imotskom, Zagrebu, Beču, Frankfurtu, Mainzu, Makarskoj, Splitu, Dugopolju, Omišu, Dubrovniku, Šibeniku, Osijeku, Livnu i brojnim drugim mjestima na kojima su uz zabavne ritmove do kasnih jutarnjih sati uspješno zabavljali okupljene svatove. A ako je suditi po kalendaru zakazanih gostovanja koji se nalazi na njihovoj službenoj stranici i za 2017. godinu očekuju ih jednako brojni nastupi.

Uz Ivicu zabava je zajamčena do ranih jutarnjih sati…
– Traženi smo ponajviše zbog svog odličnog „štimunga“ i veselim zabavama. Uz pratnju svoje supruge Ivane na svakom nastupu nastojimo mnogobrojnu publiku održavati budnom i rasplesanom do ranih jutarnjih sati. A to nam, potvrditi će vam mnogi, ide od ruke.

Unatoč nastupima po svadbama, iz vikenda u vikend, usporedo uspijeva pisati, skladati, uglazbiti i snimati spotove za nove pjesme.

– Ove godine završio sam nove dvije pjesme za koje uskoro snimam video spotove. Pjesma „Prepoznala nisi“ je djelo Željke Galić, koja je u sklopu „Posuškog lita“ dobila nagradu za svoje djelo na ikavici, a za glazbu se pobrinuo poznati kantautor i pjevač Alen Slavica. Riječ je zapravo o pop-baladi za čiji video-spot je zaslužan stručni tim „Foto Mix Video“, a glavnu ulogu u spotu ima poznata hrvatska glumica i voditeljica Doris Pinčić Rogoznica.

Druga pjesma za koju je Ivica također isplanirao video-spot pod nazivom „Kruna nevjere“. Za aranžman pjesama zaslužan je Tomislav Pehar iz Zadra, u čijem su studiju pjesme i snimane.