Home Crna kronika Mostarac, pripadnik Oružanih snaga BiH, prijetio ubojstvom bivšoj djevojci i sjekirom razbio...

Mostarac, pripadnik Oružanih snaga BiH, prijetio ubojstvom bivšoj djevojci i sjekirom razbio vrata!

SHARE

Pripadniku Oružanih snaga BiH, 32- godišnjem Mostarcu V.B., predložen je jednomjesečni pritvor zbog tri kaznena djela, i to ugrožavanje sigurnosti, narušavanja nepovredivosti doma i oštećenja tuđe stvari, doznaje Pogled.ba.

Naime, spočitava mu se da je sinoć, oko 20 sati, pod utjecajem alkohola došao na vrata podstanarskog stana na drugom katu zgrade broj 51. u Ulici kneza Višeslava 51., kod Orce, gdje stanuje njegova bivša 25- godišnja djevojka M.R. iz Stoca, inače konobarica, pa vikajući ponavljao: Otvori, ubit ću te!

Dok su uznemireni stanari zvali policiju u pomoć, on je, kao stoji u kaznenoj prijavi, iz vozila zgrabio sjekiru i njome razbio ulazna vrata stana. Srećom, ustrašena djevojka je nekako uspjela pobjeći, a osumnjičeni je unutra razbio telefon i porazbacao stvari.

Kako su nam naveli stanari, budući da je policija bila u neporednoj blizini, jer se malo prije toga u istoj ulici dogodila prometna nezboda u kojoj je takista vozilom oborio pješakinju, upravo zahvaljujući njihovoj brzoj intervenciji, sve se na tome i završilo. Vojnik se do jutra otrijeznio i jedino u svoju obranu imao reći da je bio jako pijan. Sada mu prijeti višegodišnja zatvorska kazna.

R.S./Pogled.ba