Home Društvo Ispovijest oca pronađene djevojčice iz Sarajeva: Sve je bila samo igra

Ispovijest oca pronađene djevojčice iz Sarajeva: Sve je bila samo igra

SHARE

Bh. javnost jučer ujutro je potresla vijest da je nestala 13-godišnjakinja iz Sarajeva, a da joj se svaki trag izgubio dan ranije kada je njezin otac policiji prijavio nestanak.

Jutro poslije Amilin ocac Nedžad je za N1 rekao da je Amila dobro i da je sve bila obična dječija igra koja je sve koštala živaca i zdravlja.

Podsjetimo, djevojčica je posljednji put bila viđena u utorak, a u noći s utorka na srijedu brojni stanovnici Sarajeva, ali i okolnih mjesta su se organizirali kako bi pretražili brojne ulice, naselja i objekte s ciljem pronalaska Amile.

Napravljena je i Facebook grupa gdje su građani koordinirali potragu.

Sinoć u 19 sati iz MUP-a SŽ za N1 je potvrđeno da je djevojčica pronađena bez ikakvih ozljeda. “Sve je to bila dječija igra, koja nas je sve koštala živaca i zdravlja”, rekao je za N1 Amilin otac.

On je kroz razgovor više puta pohvalio rad zaposlenika MUP-a SŽ i MUP-a RS-a.

“Nitko nije spavao, niti jedan policajac nije išao kući… I policija Sarajevske županije i policija u Republici Srpskoj i građani i premijer. Ovo mi je vratilo vjeru u državu”, istaknuo je Rovčanin.

On je neizmjerno zahvalan svima koji su na bilo koji način pokušali pronaći njegovu kćerku. “Ne mogu vjerovati da smo ovakvi. Ljudi nisu spavali kao ni ja samo da bi je našli. Cijela se država podigla.”, kazao je njezin otac.