Home Društvo Branitelji oboljeli od PTSP-a: ‘Reuf Bajrović je smješniji i od Izeta Fazlinovića’

Branitelji oboljeli od PTSP-a: ‘Reuf Bajrović je smješniji i od Izeta Fazlinovića’

SHARE

Otvoreno pismo Reufu Bajroviću bošnjačkom Nelsonu Mandeli.

Mi branitelji oboljeli od PTSP-a želimo ukazati javnosti kako se na političkoj sceni pojavila osoba koja sebe naziva bošnjačkim Nelsonom Mandelom i koja nas svakodnevno zabavlja svojim izjavama za javnost.

Naravno radi se o Reufu Bajroviću, predsjedniku stranke Građanskog saveza koja u svom programu ima za temeljni cilj dekonstruiranje hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini.

Njegove političke optužbe i adrese na koje ih upućuje stavljaju ga na sami vrh top ljestvice najsmješnijih likova u novijoj povijesti bosanskog humora.

Za nas branitelje oboljele od PTSP-a Reuf Bajrović je smješniji i od „Izeta Fazlinovića“ i sa nestrpljenjem iščekujemo svaku njegovu novu izjavu.

Apartheid  koji spominje bošnjački Mandela Reuf Bajrović je u biti Ahdnama koja se nakon 500 godina turskog zuluma ponovo želi nametnuti hrvatskom narodu u Bosni i Hercegovini.

S obzirom kako u Bosni i Hercegovini nije potrebno liječničko uvjerenje kako bi mogli osnovati političku stranku i kako može u medijskom prostoru svatko govoriti što želi neovisno o tome da li vrijeđa nacionalna i vjerska osjećanja jednog naroda, mišljenja smo kako bi se Reuf  Bajrović i ljudi okupljeni oko Građanskog saveza mogli iskoristiti za snimanje remake filma „Let iznad kukavičjeg gnijezda“ a koji bi zasigurno dobio prvu nagradu na Sarajevskom filmskom festivalu, Sektor branitelja oboljelih od PTSP-a.