Home Šport POSUŠJE: Otvorene jubilarne XX. Županijske športske igre

POSUŠJE: Otvorene jubilarne XX. Županijske športske igre

SHARE

U gradskoj sportskoj dvorani započele su dvadesete po redu Županijske športske igre Županije Zapadnohercegovačke namijenjene učenicima osnovnih i srednjih škola. A oni su jutros u Posušje pristizali iz raznih gradova i mjesta naše županije: Ljubuškog, Gruda, Širokog Brijega, Vitine, Drinovaca, Biograca, Sovića, Kočerina. Na svečanom defileu, kojim je i otvoren ovaj događaj, bili su i učenici posuških osnovnih i srednjih škola.

zup-igre-7

U protokolarnom dijelu programa učenike, školske djelatnike, svećenika i gosta iz resornog ministarstva pozdravila je pomoćnica Općinskog načelnika Ivanka Arapović Galić koja je uz dobrodošlicu u Posušje natjecateljima poželjela puno uspjeha i zabave. Također, povodom jubileja, odala je priznanje svima uključenima u organizaciju sportskih igara.

Potom se prigodnim riječima obratio pomoćnik ministrice obrazovanja, znanosti, kulture i športa ŽZH Mario Mikulić. Da sportski duh vlada među natjecateljima poželio je i fra Ivan Penavić, koji je prije početka natjecanja nazočnima udijelio blagoslov.

zup-igre-6

Natjecanja u 6 disciplina održavat će se tijekom cijelog dana, a rezultate ćemo objaviti po njihovom završetku!