Home Zanimljivosti VIDEO: Sljedbenik kulta Siniše Vuce, kandidat Živog zida za dožupana!

VIDEO: Sljedbenik kulta Siniše Vuce, kandidat Živog zida za dožupana!

SHARE

Pratitelji domaćih tv glazbenih natjecanja, napose oni koji svoje uši mazohistički izlažu i showovioma u kojima se kandidate nije prethodno glazbeno filtriralo, sjetit će se tipa koji je ušetao u studio u kojem se snimao show “RTL traži zvijezdu” i ispred žirija kojeg su činili Tony Cetinski, Jelena Radan i diskograf Goran Lisica Fox, razvalio – Vucinu diskografiju, biografiju i pjesmu.

“Pripremio sam od Siniše Vuce ‘Nedilja je’, iako ga vi ne volite…” – započeo je svoje predstavljanje tada 17-godišnji Marko Kaleb, ponosno ističući kako može “nabrojati sve njegove albume od ’93.”. Što je stvarno i učinio.

“Ajde pivaj¨! Što se mene tiče, već si prošo!” – obratio mu se Toni.

“Đavla san proša…” – promrmljao je sebi u bradu Kaleb i razvalio “Volim piti i ljubiti”. S harmonikom i bez.

Godine su prošle, a Kaleb, koji je ostvario i nekoliko nastupa sa svojim idolom Sinišom Vucom po noćnim klubovima, a onda je odlučio glazbenu karijeru za političku. Show je jedno, valjda računa Marko Kaleb, show je i drugo, a biznisa u potonjem više ima.

Učlanio se u Živi zid, a sad je postao njihov kandidat i za dožupana splitsko-dalmatinskog. Pa je red da ga javnost, ako joj je promaklo, malo bolje i upozna…

 

Danas 24-godišnji Marko Kaleb o danima svoje estradne slave veli:

“Bija san mlad, to je bila zezancija, a onda sam se uozbiljio kad sam došao u Zagreb na fakultet… Upoznao sam dobru ekipu…”

“Koju dobru ekipu?” – pitamo.

“Ekipu iz Živog zida, oni su mi predložili da se uključim…”

“A što studirate?”

“Turizam na Vernu…”

“Pa bi novi turistički izazovi bili vaš teren u političkom zalaganju, pretpostavljamo?”

“Stambeno pitanje i stalna radna mjesta za sve mlade. Ma i za stare!” – entuzijastičan je potencijalni dožupan, kojemu gorljivosti, ako je suditi po nastupima, ni najmanje neće nedostajati. A uvijek može i zapjevati!