Home Šport ‘KĆERI BURE’ SLAVE VELIKI USPJEH: U Grudama nakon sraza s Ljubušankama proslava...

‘KĆERI BURE’ SLAVE VELIKI USPJEH: U Grudama nakon sraza s Ljubušankama proslava trećeg naslova rukometnih prvakinja BiH

SHARE
PETAK 12.05.2017. u 18.00 sati, Dvorana Bili Brig Grude HŽRK „Grude“ Grude – ŽRK Izviđač Central osiguranje Ljubuški – 22.kolo Premijer lige BiH

Završnica ovogodišnje Premijer lige BiH za rukometašice u Grudama će biti slavljeničkog karaktera. Ekipa HŽRK „Grude“ Grude će u utakmici protiv susjeda iz Ljubuškog, biti i službeno promovirana u novog/starog prvaka Bosne i Hercegovine.

Ovim putem HŽRK Grude zahvaljuje ŽRK Izviđač Central osiguranje Ljubuški na pristanku da se utakmica odigra u petak.

Grudskim rukometašicama je ovo treći uzastopni naslov prvakinja države. I ovaj put naslov je osvojen uvjerljivo sa 11 bodova prednosti u odnosu na drugoporedanu ekipu i osiguran još u Tuzli u 19.kolu.

Utakmica u petak će biti prigoda za proslavu ovog velikog uspjeha grudskih rukometašica i grudskog, ali i hercegovačkog sporta uopće. Zato će u dvorani Bili Brig u petak biti svečano ozračje koje će grudskim rukometnim kraljicama uljepšati i sjajne Grudske mažoretkinje koje su prošli tjedan u Grude donijele 7 odličja sa državnog prvenstva.

U petak će ekipi HŽRK Grude biti uručeni pokali prvakinja BiH i medalje za osvojen naslov, a samoj utakmici i promociji prvakinja će nazočiti i veliki broj sponzora, donatora, osoba iz javnog života te prijatelja i navijača kluba.

Inače će na ovoj posebnoj utakmici biti promovirani i novi dresovi prvakinja u kojima će nastupati i u petak ,ali i u idućoj sezoni.

Pokrovitelj promocije trostrukih rukometnih prvakinja Bosne i Hercegovine je Načelnik općine Grude Ljubo Grizelj. Sponzor promocije je tvrtka Violeta d.o.o. Grude.

Grudske cure „kćeri bure“ pozivaju sve prijatelje sporta da u petak u 18.00 sati dođu u gradsku športsku dvoranu Bili Brig i zajedno s njima proslave ovaj veliki sportski uspjeh.