Home Društvo Otkriveno kad će žene najčešće varati svoje partnere

Otkriveno kad će žene najčešće varati svoje partnere

SHARE

Svakom je muškarcu zastrašujuća pomisao da bi ga njegova partnerica mogla prevariti.

No, kako su pokazali rezultati jednog istraživanja, ideja možda jeste zastrašujuća, ali je i posve izgledna.

Portal za oženjene i udane, gdje mogu naći partnere za izvanbračne afere naziva Victoria Milan, navodi kako na svojoj platformi imaju više od 5 milijuna članova, a nedavno je proveo studiju među svojim korisnicima kako bi utvrdili kad žene počinju varati svoje partnere.

Pregledom korisničkih podataka žena svih dobnih skupina iz zemalja širom svijeta, uspjeli su doznati kad žene započinju izvanbračne veze.

Trideset posto registriranih članica iz UK-a, a koje traže izvanbračnu aferu, imaju između 25 i 29 godina. Španjolke najčešće varaju u dobi između 40. i 44. godine. Žene iz Sjedinjenih Država najčešće će se upustiti u aferu u dobi od 35.5 godina.

Najčešće je riječ o ženama koje su u braku u prosjeku 8.5 godina, a pokazalo se kako će žene globalno najčešće početi varati kad su u braku 7- 8 godina, tvrdi osnivač portala za upoznavanje izvanbračnih partnera, Sigurd Vedal.

“Počinju varati zbog raznoraznih razloga. Vjerojatno im suprug ne pridaje dovoljno pažnje i poštovanja koje zaslužuju ili se izgubila kemija među njima, iako se još uvijek vole”, napominje.

Sve je više onih koji imaju takozvane, otvorene brakove, a u tom slučaju oba partnera imaju i druge partnere kako bi zadovoljili fizičke potrebe dok oboje i dalje imaju jaku emotivnu vezu jedno prema drugome.