Home Gospodarstvo FOTO: U centru Gruda svečano otvorena BP OKTAN

FOTO: U centru Gruda svečano otvorena BP OKTAN

SHARE

Sinoć je u centru Gruda svečano otvorena Benzinska pumpa OKTAN. Na početku je sve uzvanike pozdravio g. Damir Petrović, direktor ERO d.o.o. Čapljina, koji je uz ovu crpku, najavio i još neke projekte u općini Grude. Fra Stanko Pavlović, grudski župnik, blagoslovio je novo otvorenu pumpu.

Pozdravni govor je održao i g. Ante Aralica, predsjednik uprave i direktor HOLDINA d.o.o.  koji je kazao kako je ovo jedna od boljih opremljenih pumpi na kojoj je bio. Izrazio je i zadovoljstvo što je aditivno gorivo Euroclass, koje se toči na OKTAN Benzinskim pumpama, konačno stiglo i u Grude.

Uzvanicima se obradio i g. Ljubo Grizelj, načelnik Općine Grude. Poželio je dobrodošlicu novim vlasnicima te je poručio svim investitorima da su im vrata općine Grude uvijek širom otvorena. Na kraju govora je skupa s g. Antom Aralicom presjekao vrpcu nakon čega je uslijedio veliki vatromet.

Nakon svečanog otvorenja, sve prisutne je zabavljao Duka, uz pratnju benda Kamen.

Svi gosti su na odlasku dobili i prigodne poklone kao znak zahvale što su uveličali svečanost otvorenja nove Benzinske pumpe OKTAN u Grudama.

 

Tvrtka ERO d.o.o. Čapljina, punopravni vlasnik branda OKTAN,  sa sjedištem u Doljanima (Doljani b.b.) registrirana je u lipnju 2015. godine.

Osnovna djelatnost tvrtke je trgovina na malo naftom i naftnim derivatima.

Na svojim benzinskim pumpama, OKTAN nudi i prateće sadržaje, kao što su: trgovina, caffe bar, autopraonica, bankomat (Addiko bank).

U sklopu tvrtke trenutno posluju 3 benzinske pumpe:

  • Poslovnica 1 u Doljanima – Čapljina
  • Poslovnica 2 u Veljacima – Ljubuški
  • Poslovnica 3 u Grudama – Grude

U prosincu 2016. godine ERO d.o.o. postaje INA PARTNER, te se na benzinskim pumpama OKTAN toče isključivo najkvalitetnija EUROCLASS  INA goriva, LPG i plin za kućanstvo.

Naši zadovoljni kupci su naša najveća zarada, stoga svakodnevno ulažemo u poboljšanje kvalitete rada i usluga na našim benzinskim pumpama kako bismo opravdali povjerenje naših vjernih kupaca.

Cilj tvrtke je biti lider u maloprodaji nafte i naftnih derivata na području Hercegovine do kraja 2018.god.

Tvrtka podržava i sponzorira mnoga sportska, kulturna i društvena događanja u regiji, čime pokazuje svojim vjernim potrošačima da se na nju može računati u svakom pogledu.

Sponzorirani članak