Home Kultura FOTO Mladi fotograf u suradnji sa akademijom Tee Bošković predstavio mostarske ljepotice

FOTO Mladi fotograf u suradnji sa akademijom Tee Bošković predstavio mostarske ljepotice

SHARE

Mladi fotograf Meho Tabaković serijom fotografija predstavio je mostarske ljepotice. Po njegovim riječima u ovom poslu je najvažnije imati viziju, stvoriti ideje i slike u svojoj glavi i onda ih pokušati što bolje prenijeti u stvarni svijet.

Tabaković je otkrio da prateći rad drugih fotografa samo hrani svoje vizije i razvija svoju originalnost, a nedavno je u suradnji sa akademijom Tee Bošković serijom fotografija predstavio mostarske ljepotice kojih se ni Hollywood ne bi postidio.

“Ljepota djevojke krije se u malim stvarima, karakterističnim samo za onu koja se nalazi ispred objektiva. Moj posao je da to otkrijem, naglasim i „stapajući“ sa okolinom naglasim i ljepotu djevojke i jedinstvo pozadine koje se krije iza nje”, kazao je Tabaković.

Naveo je da je djevojkama iz akademije bilo jako ugodno raditi, a i da je njima, očito, bilo ugodno ispred kamere. Uvijek je lakše kada djevojka sama zna što treba da radi, kako da se namjesti i gdje da stoji, male upute su uvijek potrebne, ali ta prirodnost i ležernost se ne mogu odglumiti. Profesionalnost se i rađa i razvija, a Tea, očito, izvlači najbolje iz svake od njih.