Home Šport FOTO: Održana druga biciklijada za žene – PRIMAVERA 2017.

FOTO: Održana druga biciklijada za žene – PRIMAVERA 2017.

SHARE

U nedjelju je održana druga biciklijada za žene – PRIMAVERA, jedinstvena biciklijada za žene u Hrvatskoj i ujedno najljepši biciklistički poklon našem Gradu u kordinaciji naših udruga.

Cilj biciklijade promicanje je biciklizma kod žena kao jedan od najzdravijih rekreacija u cilju očuvanja zdravlja i promicanje doline Neretve kao cikloturističke destinacije.

Gradonačelnica Katarina Ujdur je u ime grada Metkovića prije samog početka starta biciklijade, pozdravila oko 80 učesnica iz Hrvatske i susjedne Hercegovine, nakon čega su biciklistice vozile ulicama grada do odredišta Momići. Tura biciklijade u ukupnoj dužini iznosila je 12 kilometara, nakon čega im je organiziran izlet rječicom Norin do izletišta restorana Lopoč gdje su imale prigodni program.

Zadovoljstvo sudonica ovim sportsko-turističkim događejem sjajna je pozivnica za iduću godina sada već tradicionalne biciklijade
Primavera.

2. Na samom izletištu Restorana Lopoč, igrala se odbojka,stolni tenis,buće, a natjecalo se i u vožnji“ karijolama“,gdje su dame trebale voziti muškarce i pokazati koja je najvještija i najbrža u toj zabavnoj igri. Pjesma,radost,igra i veselje,obilježile su ovaj prekrasan dan koji je završio do 17 sati i 30 minuta.Zahvaljujemo svima koji su odvojili svoje vrijeme i potpomogli ovaj događaj, posebno BK „Metkoviću.“

Hvala svima koji su pomogli u realizaciji ove manifestacije sporta i cikloturizma:
– Biciklistički klub Mostar -Mostar
– Biciklistički klub Brotnjo – Čitluk
– Udruga otac Ante Gabrić-Metković
– Udruga Dobra-Metković
– Udruga ladjarica Metkovke-Metković
– Klub Sparta-Metković
– Fit 4 ever -Opuzen
– WAVE FIT STUDIO-Opuzen
– Narona Bike
– Grad Metković
– Općina Kula Norinska
– MGA Nekretnine d.o.o. Metković
– Filip d.o.o
– Jamnica
– www.likemetkovic.com
– metkovic-news.com
– Radio Narona Metković

Fotogaleriju pogledajte na linku.