Home Šport VIDEO: Pogledajte golove i proslavu Međugorja i Gruda, prvaka Memorijalnog turnira Dine...

VIDEO: Pogledajte golove i proslavu Međugorja i Gruda, prvaka Memorijalnog turnira Dine i Miš

SHARE

Mali šampioni jučer su u Grudama uživali u nogometu, ali i nagradi za rad i trud tijekom cijele godine, a to su pobjeda i priznanja.

Ali, bilo je i malo drame. HNK Tomislav je osvojio dva srebra. Premda limači Tomislava 2008. i mlađi protiv HNK Grude nisu imali šanse, u drugom finalu, u kategoriji limača 2006. i mlađih, protiv Međugorja itekako su je imali.

Krenimo redom.

Gruđani su prvu utakmicu završili pobjedom od 4:2. Predvođeni najboljim igračem Marinom Čalom i nizom istaknutih mladih pojedinaca cijelo vrijeme su kontrolirali utakmicu, a da s njima trener Josip Ćutuk itekako dobro radi, pokazala je i konačna pobjeda. Uz Ćutuka, u jednom od najbrojnijih omladinskih pogona u Hercegovini djeluju i Miro Primorac, Vedran Vlašić, Jerko Miloš… sve mahom mlađi treneri, a odlični pedagozi.

U kategoriji limača rođenih 2006. godine i mlađih Međugorje je tek nakon penala slavilo protiv Tomislava. Uzbudljiva utakmice dvije snažne ekipe odigrana je bez pogodaka, a onda je golman Međugorja presudno reagirao kada je trebalo i donio svojoj momčadi naslov prvaka. Osobito vrijedno pažnje bilo je slavlje Međugorčana što možete vidjeti na našoj snimci.

Tako su Grude i Međugorje pobjednici ovogodišnjeg Memorijala za Miša i Dinu, a u nastavku vam donosimo video priloge, te poveznicu na link od imena svih dobitnika priznanja.

Između Gruda i Međugorja niz je poveznica, stoga je ovaj zajednički, pobjednički naslov, zasigurno na radost i ponos i jednog i drugog mjesta.