Home Društvo FOTO Rasvjeta za vodopad i pristupne staze: Hercegovački biser Kravica zasjao pod...

FOTO Rasvjeta za vodopad i pristupne staze: Hercegovački biser Kravica zasjao pod svjetlima reflektora

SHARE

Jedan od najljepših vodopada u Bosni i Hercegovini – vodopad Kravica koji se nalazi u općini Ljubuški, zasjao je punim sjajem u noćnim satima!

Naime, ovaj biser Hercegovine od sada je dostupan posjetiteljima i mnogobrojnim turistima i u večernjim satima, s obzirom da je u potpunosti osvijetljen LED rasvjetom i tako predstavlja jednu od najvećih atrakcija u Hercegovini.

Bljesak.info doznaje kako se s projektom postavljanja rasvjete počelo prije mjesec dana.

”Kroz projekt je realizirano postavljanje rasvjete silazne pješačke staze i pristupnog puta prema vodopadu Kravice, kao i osvjetljenje samog vodopada. Radi se o LED rasvjeti koja ima visoke svjetlosne učinke i nisku potrošnju električne energije”, rekli su za Bljesak.info iz Općine Ljubuški.

S obzirom da ovu lokaciju godišnje posjeti više tisuća turista, odlučeno je i kako će se na samom ulazu u kompleks Kravice napraviti zgrada, odnosno upravni objekt.

”Nakon postavljanja rasvjete idemo u izgradnju objekta koji će služiti za pružanje svih potrebnih informacija turistima kojih je iz godine u godinu sve više”, dodaju iz Općine Ljubuški, uz napomenu kako će u prvim danima lipnja biti gotovi grubi građevinski radovi na objektu.

Reflektori su obasjali vodopad krajem svibnja, a atraktivni netaknuti biser postao je time prava poslastica za oko svim ljubiteljima prirode i njenih ljepota.

Fotograf portala Bljesak.info proveo je noć na Kravicama, gdje je pod vedrim nebom prepunim zvijezda zabilježio prelijepe kadrove koji se viđaju rijetko gdje u svijetu.













 

Izvor: Bljesak.info