Home Kultura Dominacija Ljubušaka u pub kvizovima: Ljubuški “Helter Skelter” “pokorio” Široki Brijeg

Dominacija Ljubušaka u pub kvizovima: Ljubuški “Helter Skelter” “pokorio” Široki Brijeg

SHARE

Ekipa ”Helter Skelter” pobjednik je prvog širokobriješkog pub kviza održanog u Central pubu.

U petak navečer snage su u velikom finalu odmjerile četiri najbolje ekipe od ukupno 80 ekipa koliko je sudjelovalo od 31. ožujka pa sve do kraja svibnja. U četvrtak navečer snage je odmjerilo 11 pobjedničkih ekipa iz 27 održanih kvizova u Central pubu u posljednja dva mjeseca.

Pobjednik predfinala u četvrtak bila je ekipa ”Silos putalji” koji su u petak navečer u velikom finalu završili na četvrtom mjestu.

”Pub kvizovi su odrađeni vrhunski, jako sam zadovoljan svime, a posebno odazivom. Drago mi je da se ovakvo nešto pokrenulo u Širokom Brijegu, a najvažnije je druženje i zabava, a naravno kroz svaki kviz se nauči nešto novo”, izjavio je za Bljesak.info organizator prvog širokobriješkog pub kviza i vlasnik Central puba Zoran Zovko.


(Foto: Bljesak.info)

Pobjednička ekipa, uz pehar, diplomu, gajbu pive i novčanu nagradu, osvojila je i pečeno janje. Preostale tri ekipe također su dobile novčane nagrade zavisno od plasmana, a riječ je o novcu od uplata. Osim novca, dobili su i diplome.

Novi pub kviz starta već u petak, 9. lipnja, a finale je predviđeno za prvi vikend u mjesecu rujnu. Prijaviti se možete na broj mobitela: 063/190-070. Prijava po ekipi iznosi 20 KM, a u jednoj ekipi može biti od 3 do 5 osoba.

Konačni poredak:

1. Helter Skelter (41,5 bod)
2. Sirovine i sinovi (34,5)
3. Uprženi ajvar (31)
4. Silos putalji (22)

View image on TwitterView image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter