Home Zanimljivosti VIDEO I Vlasnik NSofta bacio se s balkona na drugom katu zgrade

VIDEO I Vlasnik NSofta bacio se s balkona na drugom katu zgrade

SHARE

Osnivač i vlasnik mostarskog NSofta, trenutačno najprofitabilnije tvrtke u BiH, Igor Krezić, iznenada je prekinuo svoj govor na sastanku djelatnika tvrtke i skočio s balkona drugoga kata zgrade.

Sve je snimano kamerama, a njegov neočekivani potez izazvao je paniku i vriske zapanjenih djelatnika, ali već u slijedećoj sekundi na snimci se vidi kako Krezić, uz smijeh, aterira na prethodno pripremljeni zračni jastuk.

Ovaj performans na tragu je njegove nedavne najave da će se aktivirati u politici. Kako bi ilustrirao koliko bi to beznadan potez bio, izveo je ovaj ”smrtonosni skok”, što je, dakle, ‘manje’ samoubojstvo od bavljenja politikom u našoj zemlji.

“Prije mjesec dana sam započeo svoju “političku karijeru”. Kao i svako samoubojstvo, i ovo se desilo zbog viška vremena. Međutim nisam ni pomislio da će to biti išta više od jednodnevne fore, nakon što je par ljudi napisalo stvarno fine komentare, nisam imao srca napisati išta… Pošto se moj godišnji odmor poklopio s mojom “političkom karijerom” prvi sastanak nakon što sam se vratio djelatnici su tražili da objasnim svoje samoubojstvo koje sam naravno…. dočarao 🙂

U ovom pranku, oni su krivci sto su me gurnuli u provaliju (politiku) te sam napustio firme (bio na godišnjem) i dotakao dno života u kojem ne vidim spas…..”, napisao je tim povodom Krezić na svome Facebook profilu.

Subota,