Home Društvo U srijedu koncert Ivana Zaka u Dalekoj obali

U srijedu koncert Ivana Zaka u Dalekoj obali

SHARE

U proteklom razdoblju su mostarski studenti imali priliku odabrati mnoge bogate edukacijske, kulturne i športske besplatne sadržaje te na kvalitetan način nadopuniti svoje slobodno vrijeme. Jedni od uspješno provedenih projekata su besplatni tečajevi, gdje su mogli odabrati 9 tečajeva kojima bi se dodatno educirali, ali i zabavili.

-Ušli smo u završni tjedan najveće studentske manifestacije mostarskog Sveučilišta – Dani Studentskog zbora, kada nas očekuju završnica Sveučilišne malonogometne lige, dodjela certifikata studentima koji su pohađali besplatne tečajeve, a sve ćemo zaključiti koncertom Ivana Zaka”, kazali su iz zbora.

Dodjela certifikata za sve studente koji su uspješno položili tečaj koji su pohađali bit će održana u srijedu, 7. lipnja u amfiteatru Sokrat, s početkom u 15 sati.

Podsjećamo, studenti su mogli odabrati  tečaj Plesa, AutoCad, Francuski jezik, Znakovni jezik, Talijanski jezik, Njemački jezik, Engleski jezik, Ruski jezik i tečaj Informatike.

„Zadovoljni smo samom realizacijom i provedbom. Sigurno ćemo ovu praksu ponoviti i sljedeće godine, jer su studenti pokazali veliko zanimanje za ovakve i slične projekte, a zbor postoji zbog zadovoljstva svojih studenata”, dodali su.

U srijedu se od 18 sati igraju i odlučujuće utakmice Sveučilišne malonogometne lige, a potom se druženje nastavlja u klubu Daleka obala gdje će biti upriličena dodjela nagrada uz koncert Ivana Zaka.

„Proslavimo zajedno završetak akademske godine uz vrhunski program i atmosferu koju će nam prirediti IVAN ZAK! Zaboravite kampus na trenutak, vidimo se u gradu. Zabavom i glazbom zatvorimo i ovogodišnje Dane Studentskog zbora”, poručili su organizatori.

Koncert će se održati u srijedu, 7. lipnja u Klubu „Daleka Obala Mostar”. Cijena ulaznice iznosi 5KM, a predviđene su i promotivne cijene pića.