Home Kultura ‘Bernarda razvaljuje, ona je zvijezda!’, ‘Jessica vani ne bi prošla ni u...

‘Bernarda razvaljuje, ona je zvijezda!’, ‘Jessica vani ne bi prošla ni u top 20!’: uoči večerašnjeg finala showa jasno je na čijoj su strani gledatelji

SHARE

“Gledajte nas večeras u 20 sati!” – pozvala je Antonija Blaće na svom Instagram profilu, uz fotografiju na kojoj je snimila selfie sa četvero finalista showa. Sudeći po komentarima koji prate objavu, gledatelji su najviše naklonjeni Bernardi.

“Ova djevojka Bernarda razvaljuje, nisu ni ostali loši, ali ova je definitivno zvijezda!” – ustvrdila je pratiteljica showa.

“Ma Bernarda razvaljuje… Odlična i želim joj puno sreće u daljnjoj karijeri:)” – složila se druga.


“Trebala je proć samo Sara, ali su pustili i Jessicu, jer jbg nema glasovne mogućnosti ali je netko iza kulisa potplaćen pa ona mora pobijediti u showu. To je tako kod nas. Vani negdje ne bi prosla ni u top 20. Pardon, 21.” – ustvrdila je treća.

“Jessica je super vokal i treba uzeti u obzir da ona ima samo 17 g. Po meni je zasluženo u finalu, ali umjesto Sare radije bi gledala Mariju u finalu!” – čulo se i ovo mišljenje.

 


“Vidjelo se iz aviona koliko je Jessica ljuta što nije prva odmah prošla u finale, isto tako svaki put kad joj netko da manje od 10 je sva uzje… trebala je proći samo Sara jer realno, neusporedivo je bolja od Jessice. Također, dok je Sara pjevala ova je mijenjala boje cijelo vrijeme, znala je da je Sara bolja tako da… očito je da ju žiri gura dalje iz samo njima poznatog razloga, što uopće nije fer.” – poručila je još jedna gledateljica.

A što je žiri odlučio, saznat će se večeras. Kako se god okrene, nezadovoljnih zacijelo neće manjkati…