Home Šport Nije htio kod doktora, mislio je da će proći, sad ga više...

Nije htio kod doktora, mislio je da će proći, sad ga više nema…

SHARE

Branio je na malonogometnom turniru, otišao s prijateljima na piće i požalio se na bol u prsima. Popio je piće i otišao kući. Mlađi brat ga je pronašao mrtvog u krevetu.

“Prvo Hrvoje Ćustić, sad i naš Antonio”, neutješni su prijatelji Antonija Jurjevića (27) koji je branio u drugoj i trećoj ligi, piše Slobodna Dalmacija.

Njegova dva brata, Karlo i Josip, nose dres Zadra. Karlo je golman, Josip igra beka.

Antonijeva smrt potresla je Zadar i nogometnu javnost.

“Nemam snage otići do njegove obitelji koju dugo poznajem. Njegova braća su sjajni mladići, naši igrači… Ovo je stvarno tragedija. Ne mogu vjerovati da ga više nema”, rekao je direktor Zadra Svetko Ćustić, koji je sina izgubio prije devet godina.

Antonio je večer prije sjajnim obranama odveo momčad u polufinale na tradicionalnom malonogometnom turniru Sveti Ante.

“Htjeli smo proslaviti pobjedu. Naručili smo piće, a dok smo sjedili, Antonio nam se požalio da ga boli u prsima. Koliko znamo, nikad nije bio ozbiljnije bolestan. Rekli smo mu da ode kod doktora, nije htio. Mislio je da će proći. Popio je piće i otišao. Ostalo znate”, rekli su Antonijevi prijatelji.

U Primorcu iz Biograda vodio ga je Radenko Šimunov.

“Ne mogu vjerovati da ga više nema. Smrt tako mladog sportaša je prava tragedija. Bio je vrijedan i uporan, imao je sve predispozicije za sjajnu karijeru, ali falilo mu je samo malo sreće”, rekao je Šimunov.

“Teško mi je pomiriti se da više nećemo igrati zajedno. Izgubio sam divnog prijatelja i suigrača”, dodao je Antonijev suigrač Kreško Zrilić.