Home Kultura Simona: Da nisam okusila tamu, danas ne bih znala kako je živjeti

Simona: Da nisam okusila tamu, danas ne bih znala kako je živjeti

SHARE

Simona Mijotović, javnosti poznata kao Simona Gotovac, bivša je zvijezda reality showova i pjevačica. Razuzdan način života ostavila je u prošlosti i preobratila se te spas pronašla u vjeri. Trudna je te očekuje rođenje svog drugog djeteta. Povodom svog rođendana, Simona Mijotović je u subotu objavila status na Facebooku gdje je zahvalila Bogu na svom životu.

Prenosimo cijeli status Simone Mijotović objavljenog na Facebooku:

“Torta za dobro jutro ?

Danas sam napunila punih 33 godine. I Bog me je nagradio u Svojoj bezuvjetnoj ljubavi i milosrđu s novim zivotom.

Odavno sam za sebe prestala imati želje. Moje molitve su zahvale, nikad dovoljno izreci HVALA ISUSU na svemu što je Učinio i Čini u mom životu.

Moja jedina želja je svaki dan na misi kada kažem; Ljubljenom Isusu da me čuva, čuva od ovoga svijeta i svih njegovih zamki. Da budem uvijek Njegova, uvijek poslušna Njegovoj svetoj volji, jer znam da mi On želi najbolje. A, to i Čini. ❤️

Imam Ljubljenog Isusa u kojemu su svi izvori moji; sav mir, sva radost i snaga. On je moj Alfa i Omega, moj početak i svršetak.
On je put i Istina i vječni život .
Kralj srca mog , moja najveća Ljubav . ?

Imam ljubljenog muža, koji mi je na ovoj zemlji najveća podrška i oslonac. I nema dana, da ne zahvalim na ovom braku, na mom mužiću. Molim svim srcem da ti vjerno i dostojanstveno Ljubljeni mužu moj svake sekunde uzvratim na svoj ljubavi koju mi daruješ. ?

Imam miljenicu srca moga – Gabicu. Dovoljno je da samo izgovorim ili napišem Gabica , moje srce počne radosno plesati , jer je ona moja kćer .
Ljubljena moja Gabice.

A, evo i za ‘koji dan’ dolazi i moj ljubljeni sin Joshua. Jedva čekam dan kada ćeš biti s nama. Sine moj s velikom i neopisivom radošću te čekamo.

Novi život se rađa, a mojoj sreći nema kraja. Jer sreća naša je u Isusu, On je izvor naše sreće i kada On daruje On zaista daruje u izobilju . ?

Hvala Ti Ljubljeni Isuse, Kralju srca mog , na svih ovih 33 godine . Vjerujem da je sve bilo s ‘nekim’ razlogom u životu.

Jer da nisam okusila tamu, danas ne bi znala kako je živjeti i zahvaljivati u Tvojoj Svjetlosti.

Da nisam plakala ne bih se znala kasnije smijati. Kada god sam padala – Ti si me dizao.
Shvatila sam da iza svake Golgote dolazi Uskrsnuće .
I dok god dišem, dok god mi srce bude kucalo svjedočit ću Te Ljubljeni Isuse za sve što si Učinio u mom životu; za sva oslobođenja, ozdravljenja, za novi život koji si mi darovao.

.. neka Ti život moj
bude hvala. ❤️”