Home Zanimljivosti KOTORVAROŠANIN OŽENIO GRUĐANKU Kovačić i Izabel Andrijanić se vjenčali, Mamić i Lovren...

KOTORVAROŠANIN OŽENIO GRUĐANKU Kovačić i Izabel Andrijanić se vjenčali, Mamić i Lovren pjevali ne može nam nitko ništa

SHARE

Mateo Kovačić jučer je oženio dugogodišnju djevojku Izabel Andrijanić, a nakon vjenčanja u crkvi Svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, slavlje se nastavilo u zagrebačkom hotelu Westin.

Mateo Kovačić je podrijetlom iz Kotor Varoša, dok su korijeni Izabele Andrijanić podrijetlom iz Gruda, piše portal Grude.com.

Obitelji žive u Sesvetskim Selima, a upravo u crkvi Svetog Antuna Padovanskog mladi i lijepi supružnici su se i upoznali.

Blistajući od ponosa 23-godišnji nogometaš Real Madrida i njegova, sada supruga Izabel, izašli su iz crkve držeći se za ruke i ne skrivajući svoju sreću. Čestitke i poljupci prštali su na sve strane, a bilo je i mnogo onih koji nisu mogli sakriti suze radosnice. Mateu je kum bio prijatelj iz djetinjstva Marin Miletić, dok je Izabel za vjenčanu kumu odabrala svoju najbolju prijateljicu Enu Cupac. Slavlju ljubavi pridružili su se i Mateovi suigrači, Marcelo i Caio Alves iz Real Madrida te Ivan Perišić, s kojim mladoženja igra u hrvatskoj reprezentaciji. Nakon što je završio službeni dio ceremonije, veselo mnoštvo uputilo se u zagrebački hotel Westin gdje će se slavlje, uz pomno odabrane delicije, vino i glazbu, nastaviti do ranih jutarnjih sati.

Ljubavna priča Matea i Izabel zaista je kao iz bajke. Na mjestu gdje su danas uplovili u bračnu luku, upoznali su se još u srednjoj školi. Mateo je bio ministrant, a njegova vršnjakinja pjevala je u župnom zboru Lilium pa su susreti na nedjeljnim misama bili neizbježni. Izabel se zbog Mateove karijere i zbog ljubavi preselila u Madrid. Svoju bajku ovaj mladi bračni par živi sedam godina, koliko su u vezi. U njihovom slučaju sedma godina ljubavi bila je itekako sretna jer su se tada zaručili i svoju ljubav odlučili ozakoniti.

Na vjenčanju okupili su se reprezentativci Ivan Perišić, Marcelo Brozović, Vedran Ćorluka, Dejan Lovren i Tin Jedvaj, klupski suigrač iz Real Madrida Marcelo, Luis Ibáñez, kao i najmoćniji čovjek hrvatskog nogometa Zdravko Mamić koji je bio glavni zabavljač, kada je trebalo.

U trenutku kada je bend zasvirao poznati hit Mitra Mirića “Ne može nam ni’ko ništa”, na binu su se popeli Lovren i Jedvaj, a ubrzo im se pridružio i Zdravko Mamić koji je skinuo košulju i zapjevao.

Također, pjevao je i Vedran Ćorluka, i to sa svojom izabranicom Frankom Batelić.

Goste su zabavljali Saša Matić i Joško Čagalj – Jole. Supružnici Mateo i Izabel za prvi su ples izabrali pjesmu Michaela Starčevića “Jedina ljubav”. Kasnije su zajedno otpjevali veliki hit Parnog valjka “Lutka za bal”.