Home Zanimljivosti DVOSTRUKA MJERILA: Seksala se s oženjenim, zbog istog proziva bivšeg. Je li...

DVOSTRUKA MJERILA: Seksala se s oženjenim, zbog istog proziva bivšeg. Je li licemjerna?

SHARE

Severina Kojić u ponedjeljak je gostovala u RTL Direktu, kod Zorana Šprajca, pritom optuživši Milana Popovića, oca svog djeteta, da je varao svoju trudnu suprugu s udanom ženom.

“Prema mojim informacijama Milan Popović u Zagrebu ima vezu, ne bih o njenom imenu, ali ima dvoje djece, od sedam i pet godina, a moj Aleksandar se s njima druži. Muž je ispričao da su se zbog Milana razveli prije tri mjeseca. Njena djeca su ostala zaštićena, a moj Aleksandar nema to pravo”, rekla je Severina.

Naime, pomalo je ironično da Popovića za izvanbračnu avanturu proziva Severina, glavna akterica porno-uratka iz 2004. Pjevačica je tada bila u ‘vezi’ s hercegovačkim biznismenom, Milanom Lučićem, koji je u tom trenutku bio u braku sa ženom s kojom ima troje djece.

‘Veza’ je izašla u javnost kada je 2004. izišao čuveni pornić snimljen na Lučićevoj jahti.

Danas je situacija drugačija, Severina proziva Popovića za aferu zaboravljajući kako se baš ona zabavljala snimajući spolni odnos s oženjenim muškarcem i ocem troje djece.

Na kraju krajeva, žalosno je da u cijeloj bitci za skrbništvo oko malog Aleksandra strada onaj za čiju se dobrobit navodno bori.

Čitatelji su odmah nakon objave Severininog istupa komentirali: ”Tko o čemu, kurva o poštenju.”

Što vi mislite, je li Severinin istup licemjeran?