Home Gospodarstvo Klaster malih prozvođača smilja Hercegovina: Izvršite destiliranje i analizu, otkup po cijeni...

Klaster malih prozvođača smilja Hercegovina: Izvršite destiliranje i analizu, otkup po cijeni od 1.000,00 € za kilogram ulja!

SHARE

Klaster Udruženje malih proizvodača smilja Hercegovina danas je održao sastanak Upravno odbora.

Nakon sastanka putem facebook stranice upućena je obavijest članstvu koju prenosimo u cijelosti:

„Uz prethodni dogovor sa otkupljivacem, slobodni smo  izvjestiti vas o sljedećem:

Pošto je proljetna žetva na izmaku, ide se u spašavanje zelene mase u vidu ulja. Svako gospodarstvo neka se potrudi izvršiti destiliranje u ulje neovisno od klastera.

Uzorak ulja poslati na analizu institut dr.Josip Pančić Beograd. Sva količina ulja koja bude ispravna prema analizi navedenog instituta bit će otkupljena po cjeni od 1.000,00 eura za kilogram.

Svatko snosi vlastitu odgovornost za ispravnost ulja iz razloga što će otkupljivač po otkupu vršiti dodatno analizu ulja prema imenu i prezimenu kako ga zaprimi. U slučaju da nečije ulje bude neispravno prekida se daljnja suradnja s njim.

O datumu i mjestu otkupa ulja bit ćete blagovremeno obavješteni. Plaćanje je u gotovini isti dan kada i predaja ulja.

Molimo za ozbiljnost u poslu, jer će svaka malverzacija biti otkrivena. Bitno je i napomenuti da se trenutačno rade pripreme za sljedeću žetvu tj. otkup zelene mase. Isto tako se radi na organizaciji slanja uzoraka na navedeni institut. O svemu će te biti obaviješteni” – poručuju iz Klastera malih proizvođača smilja Hercegovina.