Home Crna kronika Tragična smrt Mostarca: Zadrijemao u stolici, naglo ustao, pa pao s balkona...

Tragična smrt Mostarca: Zadrijemao u stolici, naglo ustao, pa pao s balkona i poginuo

SHARE
Mještane prigradskog naselja Kočine jutros je potresla vijest o tragičnoj smrti njihovog 36-godišnjeg susjeda N.K. koji je pao s balkona jednog objekta u ovom naselju i na mjestu preminuo.
Tragedija se dogodila u ranim jutarnjim satima, kada je nesretni muškarac pao s visine od pet metara na pločnik u dvorištu. Pomoći mu nije bilo, a po izlasku na mjesto nesreće liječnik je samo mogao konstatirati smrt.

Kako Faktor saznaje od mještana ovog naselja, 36-godišnjak je zadrijemao na stolici na balkonu, te je, najvjerojatnije, naglo ustavši, izgubio svijest i prevrnuo se preko balkona. U tom trenutku, kako su kazali, u objektu nije bio nikoga.

– Stolica mu je bila naslonjena uz ogradu, vjerojatno ga je ošamutilo sunce, a s obzirom na to da je bio dosta visok, sigurno je izgubio ravnotežu prilikom ustajanja – priča za Faktor jedna vidno potresena susjeda.

Na mjestu događaja, po pozivu mještana, izašli su pripadnici PU Mostar i dežurni tužitelj kako bi se utvrdile okolnosti ovog događaja.

Prema riječima dežurnog tužitelja, obavljen je vanjski pregled tijela, koji je pokazao da nema tragova bilo kakvog krivičnog djela.

– Najvjerojatnije se radi o nesretnom slučaju. Svjedoci su potvrdili pad, čak je nekoliko njih i vidjelo kada je pao – kazao je tužitelj.