Home Kultura “Letimo” – nova pjesma Mayera i Zane

“Letimo” – nova pjesma Mayera i Zane

SHARE

Legendarno ime mostarskog hip-hopa, Darko Majersky – Mayer i californijska jazz zvijezda s mostarskim korjenima – Zana, snimili su ljetnu pjesmu o ljubavi, slobodi i novim poznanstvima. Pjesma se zove “Letimo” i dio je zajedničkog EP-a, ovo dvoje umjetnika. EP (mini album) će imati šest pjesama, a “Letimo” je prvi single koji izlazi u javnost kao najava zajedničkog projekta.

Glazbu ove pjesme su uradili Mayer i Zana, a aranžman i mix Mayer u studiju KONTEINA u OKC Abrašević u Mostaru. Dodatne trube je svirao Dan Weinstein u Puls Studios Los Angeles sa izvršnim producentom Chris Gordon-om. Tekst i vokal uradila je Zana.

Lyric video za pjesmu “Letimo” je radio Momčilo Božić aka Digital Marionette, bh. video umjetnik s prebivalištem u Seattle – USA, čiji talent su prepoznali i koristili velikani kao što su Snoop Dogg i Blink 182.

Oficijalni video spot je također u pripremi, a za njega je zadužen Tannio Barrio, mladi i perspektivni hip hop glazbenik i video producent iz Livna.

U pripremi mini album

Letimo” je nastavak desetogodišnje suradnje Mayera i Zane koja je svojevremeno bila dio Malter Crew kolektiva. Taj period označila je posebna kemija to dvoje umjetnika. Dovoljno se sjetiti pjesama “Nema te” i “Ko me traži?”. Suradnja je stala nakon Zaninog odlaska u Los Angeles do ljeta 2016. godine, kada se vratila u rodni grad na odmor. Nekoliko druženja i studijskih session-a doveli su do ideje da Mayer i Zana urade zajednički mini album od šest pjesama.

“Na EP-u nismo grizli aktualne trendove, pristupili smo projektu kao i uvijek do sad, iz ljubavi prema zanatu” – rekao je Mayer.

EP je trenutno u fazi miksa. Za beat-ove je zadužen Mayer uz dva gosta – S.One, odlični mostarski producent za pjesmu “Ti i ja” te MegaEB iz Los Angelesa na pjesmi “Zakon”. EP će biti dovršen krajem ove godine.