Home Zanimljivosti Manekenka treba roditi za 3 mjeseca, a trbuh joj se ne vidi...

Manekenka treba roditi za 3 mjeseca, a trbuh joj se ne vidi od pločica

SHARE

SARAH Stage ponovno šokira.

Preciznije, lijepa manekenka ne prestaje šokirati javnost svojim izgledom. Za slučaj da vas treba podsjetiti tko je ona, radi se o ženi koja je prije više od dvije godine “šokirala” svijet svojim izgledom u trudnoći, zbog čega su je prozvali “najljepšom trudnicom na svijetu”.

Samo 10 dana prije poroda, Sarah je imala nevjerojatno mali trbuh i pločice na istom, a odmah se našla na udaru mnogobrojnih kritika¸da njezini treninzi štete njezinom djetetu. No, Sarah je rodila zdravog i veselog dječaka, kojeg često pokazuje na svom službenom Instagram profilu. Ali sada se ponovno našla na udaru mnogobrojnih kritika.

Sarah se ponovno našla u drugom stanju, a u 6. mjesecu trudnoće njezin je trbuh ovoga puta doslovno nevidljiv.

Njega prekrivaju čvrsti trbušni mišići koji jako dobro čuvaju sretnu vijest, no dio obožavatelja ponovno nije bio impresioniran, već šokiran te ju optužio kako šteti zdravlju bebe, iako se njezin sin rodio kao potpuno zdrav dječak.

“Imam mali trbuh, ali ovog puta bebu nosim na drugačiji način. Doktor kaže da je beba dosta niže. Potpuno je uzbudljivo, vaše se tijelo u kratkom periodu promijeni, ali totalno se isplati”, rekla je, iako bi se dalo raspravljati o tim promjenama na njezinom tijelu.

Možete li vjerovati da je ovdje riječ o trudnici?