Home Zanimljivosti FOTO Baka iz Srbije koja izgleda poput djevojke skinula se u bikini,...

FOTO Baka iz Srbije koja izgleda poput djevojke skinula se u bikini, a prizor je nestvaran

SHARE

SRPSKA blogerica Žaklina, koja živi u Italiji prije nekoliko mjeseci privukla je pažnju stranih medija zbog činjenice da s 47 godina izgleda poput djevojke. O njoj su se raspisali Daily Mail i britanski Cosmopolitan, a dolaskom ljetnih dana Žaklina je opet privukla pažnju, ovog puta fotografijama u kupaćim kostimima.

Žaklina na Instagramu ima više od 30.000 pratitelja, a da ne gledate fotografije 25-godišnjakinje shvatit ćete kad pod njima vidite hashtag “baka koja voli modu”. Naime, Žaklina je majka dvoje djece i baka dvoje unučadi.

“Jedva čekamo da postanemo poput nje”, piše Cosmopolitan, pretpostavljajući da ćemo svi izgledati poput Žakline jednog dana. Ono što je posebno dirnulo njene obožavatelje činjenica je da je Žaklina puna pozitivne energije, iako je prošle godine doživjela strašan gubitak. Prema pisanju Daily Maila, njen sin Stefan preminuo je na Badnjak prošle godine, od posljedica prometne nesreće koju je doživio.

Za svoj stil Žaklina kaže da je mješavina najboljih stilova koje je pokupila iz Poljske, Švicarske i Francuske u doba kada je živjela tamo.