Home Društvo Ana Bavrka voditeljica nove sezone ZMBT showa

Ana Bavrka voditeljica nove sezone ZMBT showa

SHARE

U tijeku su pripreme za novu sezonu najgledanijeg muzičkog show programa ZMBT. Kako najavljuju iz Hayat TV ova sezona će donijeti nove izazove i iznenađenja. Uskoro objavljujemo više detalja, ali otkrivamo i novu voditeljicu Hayat TV-a.

Ko je zapravo Ana?

– Ana Bavrka, rođena 31. siječnja 1992., u Mostaru, po struci sam inženjer radiološke tehnologije, nažalost do sada bez radnog iskustva u bolnici, ali imala sam tu sreću da pronađem sebe u nekim drugim sferama i poslovima. Pa sam tako još za vrijeme studija, u Rijeci završila prvi tečaj za fitness instruktoricu, te da bih poslije uslijedile dodatne edukacije iz oblasti fitnessa. Još od 14 godine bavim se manekenstvom i modelingom, ali profitabilnu i profesionalnu formu istog sam tek doživjela poslije svoje 20 godine, kada sam počela da radim sa ozbiljnom agencijom i napokon dobila prave poslovne ponude.

Kako je došlo do tvog angažmana na televiziji?

– Kroz fitness i trening sam upoznala mnogo ljudi, s kojima i danas surađujem. Još kao tinejdžerka sam statirala u glazbenim spotovima, a poslije i dobivala glavne uloge. To mi je dosta pomoglo da naučim ‘komunicirati’ sa kamerom i da se oslobodim straha od nje. Što je dodatno pomoglo kada sam dobila svoj prvi angažman na mostarskoj televiziji kao fitness instruktorica, gdje sam svako jutro vodila kratki jutarnji program pod nazivom ‘Fitness sa Anom’. Moj tadašnji šef je vidjevši kako se ponašam pred kamerom, ponudio da se okušam i kao voditeljica jedne dnevne emisije, a ja sam to naravno sa velikim zadovoljstvom prihvatila iako je bio mali izazov za mene, jer voditi samo kratki trening pred kamerom i voditi dnevnu emisiju koja se emitira uživo nije ni blizu jednako, ali sa voljom, radom i trudom se sve može postići, pa sam se time i vodila. U međuvremenu moj agent Adnel Mešić iz Z. Model management agencije me pozvao i rekao ‘Spremi kofere, ideš u Tursku!’, mislio je na natjecanje ljepote Miss New World 2017 koje se održavalo u Antaliji. Iako nesigurna, vjerujući mu pristala sam i nakon 12 dana natjecanja vratila se sa lentom i pobjedničkom krunu u našu zemlju. Od tada moj život se potpuno promijenio, na moje zadovoljstvo.

Mnogo stvari se promjenilo u tvom životu za veoma kratko vrijeme. Kako je došlo do kontakta potom do angažmana na Hayat TV?

– Nešto više od dvije i pol godine rada na televiziji, uspjeha na spomenutom natjecanju, dobila sam poziv sa televizije Hayat sa ponudom za posao i evo danas radim kao uposlenica Hayat televizije. Jako sam sretna i uzbuđena zbog ovakve prilike, a posebno jer se radi o televiziji koju i privatno rado pratim. Moj prvi izazov na Hayatu biti će voditeljski angažman na novoj sezoni emisije ZMBT. I iskreno radujem se prvim emisijama, a nadam se da će i naši gledatelji uživati u istoj, jer se produkcija ove godine posebno potrudila da nakon kratke pauze gledateljima pripremi mnogo iznenađenja i uzbudljivu televizijsku jesen.

Zbog posla, morala si Hercegovinu zamjeniti Bosnom?

– Zbog posla preselila sam iz Mostara u Sarajevo, još uvijek se privikavam na novi život, novi grad i okolinu, ali moram biti iskrena sve to ide znatno lakše jer nisam sama u svemu ovome. Sa mnom je moj kolega i prijatelj Adi Bebanić, zajedno smo počeli raditi na Hayat televiziji, osim što dijelimo stol u televizijskoj redakciji, dijelimo i mjesto u kojem živimo.

Nije jednostavno promjeniti sredinu življenja, posao, koliko ti to predstavlja problem?

– Iako sam promijenila grad u kojem živim, nisam promijenila životne navike. Tako da su zdravi način života i trening, pored posla i dalje moja svakodnevnica i životni prioriteti. Već sam pronašla mjesto gdje svakodnevno treniram, a pozvala bih sve rekreativce i sportaše da mi se pridruže svaku večer na Vilsonovom šetalištu da zajedno treniramo.