Home Društvo Navijači Aberdeena napadnuti su u starom gradu, to nisu učinili Škripari!

Navijači Aberdeena napadnuti su u starom gradu, to nisu učinili Škripari!

SHARE

Nakon napada na navijače Aberdeena u Starom gradu u Mostaru, nogometni klub Široki Brijeg preko svoje je službene facebook stranice osudio ovaj huliganski napad. Široki je isto tako osudio pojedine bh. medije koji su krivicu za sramotan napad željeli prebaciti na njihove navijače ‘Škripare’.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

“NK Široki Brijegg najoštrije osuđuje huliganski napad na navijače Aberdeen Football Club koji se dogodio kasno sinoć (srijeda) na području Starog grada u Mostaru. Dio bh medija pokušao je, na žalost, u svome poznatom stilu, u vezu s incidentom dovesti domaće navijače i njihov navodno obećani žestoki doček, što se moglo protumačiti i kako s cijelim slučajem nekakve veze imaju navijači Širokog Brijega.

Zbog svega, koristimo ovu prigodu još jednom javno zahvaliti FC Aberdeenu i njegovim navijačima na izuzetnoj dobrodošlici prigodom gostovanja naše momčadi i naših navijača u Škotskoj i pozvati ih da budu naši dragi gosti u Širokom Brijegu na uzvratnom susretu, gdje ćemo im nastojati uzvratiti jednakom mjerom. Neki od njih već su jučer (srijeda) bili u Širokom Brijegu i ugodno se proveli, danas (četvrtak) za njih je osigurana i fan zona uz istočnu tribinu, a zajamčeni su im maksimalna sigurnost i dobar provod prije, za vrijeme i nakon večerašnje utakmice Široki Brijeg – Aberdeen (20.45).”