Home Društvo FOTO U školi su je maltretirali jer je bila debela, danas kad...

FOTO U školi su je maltretirali jer je bila debela, danas kad je vide umiru od ljubomore

SHARE

STUDENTICA koju su u školi maltretirali jer je bila debela izgubila je gotovo 40 kilograma te postala fitness model.

Meghan Gilbert (21) iz Dallasa s trenutnom adresom u Kaliforniji, vaga je pokazivala 95 kilograma, nakon što je u ranoj dobi razvila poremećaj u prehrani koji je s godinama maltretiranja u školi izmaknuo kontroli. Opsesivno je jela i jednostavno nije mogla stati sve dok nije shvatila kako tužno izgleda na maturalnoj fotografiji. Bilo je to prije tri godine i tad je odlučila drastično promijeniti životni stil.

Danas je fitness trenerica i model, no ponosno je noge i tijelo prvi put pokazala tek u odrasloj dobi, piše The Mirror.

Meghan je bila pretilo dijete, a vjeruje kako je poremećaj razvila tijekom krstarenja s neograničenom količinom hrane. Dijagnosticirane su joj anksioznost i depresija. “Nisam imala samopouzdanja ni ljubavi za sebe pa bih samo jela i bila lijena. Nisam znala što učiniti, rijetko sam uopće napuštala kuću”, govori.

“U početku bilo je teško, no znala sam da moram ‘stisnuti zube’, vjerovala sam kako nam izazovi pomažu da rastemo”, rekla je.

Danas je daleko od dana, ali i osjećaja kad je plakala u svlačionici. Teži oko 60 kilograma. “Svoje noge vidim kao najjači adut i na njih sam ponosna. Sve počinje u mozgu, naučiti zavoljeti sebe potpuno mijenja mentalitet. Otkako sam u tome uspjela, mnogo sam sretnija sam i zdravija nego ikad”, zaključuje.