Home Kultura Lana Jurčević nastupa na Međunarodnom ljetnom karnevalu u Čapljini, na Facebooku objavila...

Lana Jurčević nastupa na Međunarodnom ljetnom karnevalu u Čapljini, na Facebooku objavila parodiju na Despacito

SHARE

Pripreme za Međunarodni ljetni karneval ”Čapljina 2017.” u punom su jeku, a ovih dana dorađuju se i posljednji detalji oko pripreme ovogodišnjeg karnevala.

Karnevalska groznica u kolovozu će tako ponovno protresti Čapljinu, a kako Bljesak.info doznaje, za ludi provod ove godine bit će zadužena Lana Jurčević.

Također smo doznali i još neke detalje vezane za ovogodišnji karneval, a jedan od najzanimljivijih je svakako i datum.

”Ove godine međunarodni ljetni karneval ‘Čapljina 2017’ održat će se od 18. do 20. kolovoza, što je u jednu ruku povratak na raniji termin. Morali smo to napraviti kako ne bi došlo do preklapanja termina s drugim karnevalima, kao i ostalih kulturno-zabavnih događaja u regiji.Pripreme za karneval idu dobro, a brojne domaće i međunarodne karnevalske skupine već su potvrdile svoje sudjelovanje”, istaknuto je za Bljesak.info.

U svakom slučaju, krajem kolovoza Čapljinu će zahvatiti karnevalska groznica, a atmosferu će do usijanja zasigurno dovesti Lana Jurčević koja je već najavila odličan provod.

Vrijedi istaknuti kako je Čapljina jedini grad u BiH koji je upisan u kalendar Europske asocijacije karnevalskih gradova.

Lana Jurčević tako je na svom Instagramu otpjevala parodiju na poznati hit, a video je pogledalo preko 100 tisuća njezinih obožavatelja.

U bijelom grudnjaku, valovite kose i sa slamnatim šeširom, Lana je – ne sumnjamo – mnoge privukla i svojim izgledom.

LANIN SPORI SEKS

‘Ja sam sada skroz normal, nadam se da ona biti će tvoj spas, pa nisi joj ga uzalud svo vrijeme gur’o’

 

Fotografija Lana Jurčević.

Fotografija Lana Jurčević.