Home Društvo Mislite da ste “debele”, a zapravo ste tek nakon poroda privlačnije

Mislite da ste “debele”, a zapravo ste tek nakon poroda privlačnije

SHARE
VEĆINA mama nakon poroda brine o svom novom tijelu, kako će se nositi sa strijama, celulitom i liniji koja više nije kao prije. No, ono što vam vjerojatno nikada ne bi palo na pamet jest da ste sada više seksi nego prije. Privlačnost je mnogo više od oku ugodne vanjštine, stoga vam donosimo razloge zašto biste trebale biti ponosne na sebe nakon poroda:

Opuštenije ste i spontanije

Uz djecu ste naučiti da dugoročno planiranje ionako nema nikakvog smisla, pa ste uvijek zapravo spremni na neku novu avanturu. Spremanje za izlazak satima? Nema šanse, dok klinci ne gledaju u dvije minute nabacite malo šminke, izvučete nešto iz ormara i spremni ste. Muškarci osjete tu opuštenost i to što se ne zamarate potpuno nevažnim detaljima.

Svjesne ste svog izgleda

Zračite pozitivnijom energijom jer više nemate vremena za besmisleno preispitivanje jesu li vam obrve potpuno simetrične, koje umjetne trepavice da stavite i kako vam pristaje ovaj novi ruž. U trenutku kada iz trenirke uskočite u traperice i vašu omiljenu majicu, vi zračite.

Samouvjerene ste po pitanju seksualnosti

Dok ste prije pazili na svaki detalj i preispitivali se koliko ste dobri u krevetu, sada za to nemate vremena. Svjesni ste da imate petnaest minuta prije nego se beba probudi ili djeca vrate s igrališta i da nemate vremena za gubljenje.

Snažnije ste

Možete normalno funkcionirati bez sna, presvući djecu u minuti, skuhati objed i popiti kavu uz dječju jurnjavu po stanu i sve to vas neće nimalo opterećivati, štoviše, s takvom lakoćom ćete to raditi da će vam mnoge prijateljice zavidjeti.

Svakodnevno vježbate

Nosite djecu po stepenicama, po parku, po ulici. Često s djetetom u naručju obavljate i mnogo drugih stvari. Vaše tijelo će to dati do znanja svima.

Manje se zamarate nevažnim sitnicama

Šef vam je prigovorio, omiljeni kolač vam nije uspio? Prije biste zbog toga mozgali tjednima, sada jednostavno ustajete i krećete dalje. Nemate vremena za gubljenje na gluposti, radije ćete se dobro zabaviti s klincima.