Home Društvo Ništa od vjenčanja Bože Vreće: Vodio je dvostruki život, varao me i...

Ništa od vjenčanja Bože Vreće: Vodio je dvostruki život, varao me i lagao

SHARE

Njegov Facebook status u nastavku prenosimo u cijelosti:

– Dragi moji, ne spavam, desilo mi se ono čega sam se najviše bojao i uvijek gnušao. Prije nego sam otišao k njemu da živimo skupa, po povratku iz Madrida, smetalo mi je par stvari i nisu mi se uklapale, stvarale su mi nemir. Bili smo razdvojeni i htio sam znati detaljnije ko je zapravo čovjek s kojim trebam početi živjeti. Moj prijatelj je imao drugara koji ima detektivsku firmu i pratio je dotičnog izvjesno vrijeme. Saznali smo da je imao dupli život i da, varao me i lagao.

Pišem ovo sada bez ikakvih emocija, pomalo kameno jer sam sinoć izgubio vjeru u ljubav, sinoć sam isplakao sve što sam trebao. Što je najgore, takvim osobama teško je prozreti preljubu ili sam ja bio previše slijep od ljubavi dok nisam progledao. Pa eto, nek vam ova moja ispovijest bude ogledalo da sve provjerite uvijek. Htio sam da znate pravu istinu kao i dosad i da mi date snage da se ne osjećam sam i usamljen.

Ovo je moja jedina izjava povodom toga. Ostajem u svom domu sa majčicom i sestrom koje su sa mnom i svu snagu sam sada usmjerio na moje koncerte koji dolaze. Treba mi vaša ljubav, to mi je uvijek lijek i srcu i duši i moje pjesme. Sreća u nesreći je da se ovo otkrilo na početku. Neko živi sa ovim cijeli život i ne zna s kim živi ili se pravi da ne zna. Ja ne mogu tako, po cijenu svega, a nemojte ni vi.

I da znate da sam dobro i da sam jak. Ja sam svašta preživio u životu, a ovo je još samo jedna teška životna lekcija o ljudima. Bog mi je pomogao opet da progledam i razumno ne uđem u nešto što me moglo još više povrijediti i koštati mog zdravlja koje moram čuvati iznad svega,
i da

Ja ni nemam više riječi,
kada ljubav zbog njih vene,
zar ima neko preči
tebi draga sad od mene