Home Zanimljivosti Ljubavna priča Ante i Valentine iz Hercegovine jača od svake prepreke

Ljubavna priča Ante i Valentine iz Hercegovine jača od svake prepreke

SHARE

On se zove Ante, a ona Valetnina, a prije nekoliko je dana ovaj mladi par jedno drugome obećao vjernost do kraja života. Kratki video njihovog prvog plesa objavljen je Facebooku.

Možda vam je čudno što dijelimo jedan video s vjenčanja, ali priča ovog para zapravo je dosta posebna. Radi se o Anti Bošnjaku s Maglica, Prozor-Rama, koji je preživio tešku prometnu nesreću, osam operacija i tri kliničke smrti, pogledao smrti u oči te se našao u tunelu koji ga je vodio u Svjetlost, piše rama-prozor.info.

Njegov život počeo je upravo s Valentinom Rezo iz Mostara.

– S njom ne postoje nikakve prepreke. Zahvalan sam Bogu što je uz mene. Ne mogu izdvojiti koji mi je bio najsretniji dan s njom u ovih pet – šet godina, jer mi je svaki dan s njom sretan – s osmijehom na licu kaže Ante.

– Određene situacije su nam samo izazov, ali nikada neuspjeh ili prepreka. I tako je od početka naše veze. Bog nas je spojio, jer smo toliko slični i razumijemo se i ništa nam nije prepreka niti problem u ostvarivanju naših želja – kaže Valentina.

Njihova ljubav okrunjena je vjenčanjem u subotu 29. srpnja 2017. Neizmjerna sreća na licima mladog para malo koga je ostavila ravnodušni, prenosi jabuka.tv.

Ante i Valetnina od srca vam čestitamo!