Home Zanimljivosti “Predebela za njega”: Priznanje glumice o problemu koji muči mnoge djevojke

“Predebela za njega”: Priznanje glumice o problemu koji muči mnoge djevojke

SHARE

Chloe Grace Moretz talentirana je 20-godišnja glumica koja iza sebe ima više od 50 ostvarenih uloga. Bavi se onime što voli, no posao u filmskoj industriji sa sobom nosi i neke negativnosti.

O tome je Moretz progovorila u jednom intervjuu i otkrila da je kao tinejdžerica bila meta posramljivanja tijela.

Naime, glumac koji je tada bio u ranim 20-ima i koji je igrao ulogu njezinog dečka rekao joj je da nikada ne bi bio s njom u stvarnom životu jer je prevelika za njega. Odnosno, aludirao je na to da je Chloe predebela za njega.

On je bio jedan od rijetkih glumaca koji me uspio rasplakati na setu. No, morala sam se sabrati, vratiti natrag snimanju i pretvaranju da sam zaljubljena u njega. To je bilo vrlo teško. Tada shvatiš da u svijetu postoje jako loši ljudi te da je on iz nekog razloga osjetio potrebu reći mi takvo nešto. Na neki način trebaš to oprostiti, ali ne baš i zaboraviti. Bilo je to neočekivano i šokantno. Kad se sjetim da sam imala samo 15 godina, to je bilo jako zlobno, kazala je Moretz.

Kolegu nije imenovala, a mladu glumicu treba pohvaliti što je odlučila podijeliti ovo iskustvo. Nažalost, većina djevojaka i žena tijekom života susrest će se s posramljivanjem tijela što u njima može izazvati nedostatak samopouzdanja. Međutim, moramo raditi na tome da zavolimo svoje tijelo baš onakvo kakvo ono jest, bez obzira na to što drugi mislili o njemu.

Chloe Grace Moretz 2012. godine kao 15-godišnjakinja