Home Kultura Parni valjak u nedjelju svira na posuškom trgu: Hus obećao odličnu zabavu

Parni valjak u nedjelju svira na posuškom trgu: Hus obećao odličnu zabavu

SHARE

Petu godinu zaredom PAUK (Posuški aktivisti za umjetnost i kulturu) organizairaju veliki koncert na Trgu hrvatskih branitelja u Posušju u nedjelju 13. kolovoza od 21 sat na kojemu ove godine nastupa Parni valjak.

Tisuće posjetitelja na trgu ranijih godina zabavljali su Zabranjeno pušenje, Opća opasnost, Prljavo kazalište, Crvena jabuka, Teška industrija, a kao predgrupe su nastupali su i posuški rock bendovi Predgrađe Sjena.

Dugo Parni valjak nije bio u Hercegovini, a mnogi se i ne sjećaju njihovog posljendjeg dolaska u Posušje.

-Bit će jedna dobra razmjena energije. To je uobičajena stvar na našim koncertima. Pozitivna vibracija. Osnovna poruka kroz sve pjesme je pozitivna, a takva nam se i publika skuplja pa je to međusobvno poštovanje i uvažavanje, kazao je za Radio Plus u najavi ovog koncerta frontmen Parnog valjka Husein Hasanefendić Hus, dodavši da će koncert trajati najmanje dva sata, a dobru zabavu jamče i organizatori ovog koncerta iz udruge PAUK.

-Sve je spremno za ovaj koncert na kojemu je i ranijih godina bilo nekoliko tisuća ljudi. Prije Parnog valjka nastupit će i predgrupa sastavljena od posuških glazbenika, a da će na trgu biti dobro osjećamo već mjesecima i po zanimanju za ovaj koncert na društvenim mrežama, kazali su nam organizatori iz udruge PAUK, dodajući kako je ulaz na koncert, kao i ranijih godina, slobodan.

Za slobodan ulaz zaslužna je tvrtka Planet iz Posušja, koja je generalni sponzor, a za spektakularnu produkciju koncerta zadužena je tvrtka Pro Stage. Organizaciju je pomogla i Mediares, kao i veliki broj medija.

Bit će to prilika za fanove ovog benda iz BiH i Dalmacije da ih opet uživo čuju, ali i za one koji ih do sada nisu slušali uživo da provjere zašto se ovaj bend, koji iza sebe ima 18 studijskih i pet albuma uživo, na sceni održao već više od četiri desetljeća.

-Točno 42 godine. Očekujem publiku u velikom broju. Što više to bolje. Bit će na dobroj zabavi, obećao je Hus pozivajući publiku za nedjeljni koncert.