Home Gospodarstvo Otvorena benzinska crpka „MALIŠIĆ PETROL“ u gospodarskoj zoni Zvirovići

Otvorena benzinska crpka „MALIŠIĆ PETROL“ u gospodarskoj zoni Zvirovići

SHARE

Ugospodarskoj zorni Zvirovići jučer je upriličeno svečano otvorianje nove benzinske crpke „MALIŠIĆ PETROL“ u čiju je gradnju investirano više od dva milijuna maraka, a koja je u vlasništvu članova obitelji Milićević-Mališić iz Čitluka.

U nazočnosti nekoliko stotina gostiju i uzvanika iz Čapljine i Čitluka Mališićevih poslovnih partnera i prijatelja, benzinsku crpku je službeno otvorio načelnik općine Čapljina dr. Smiljan Vidić.

Sa zadovoljstvom ističem da je ovo još jedan veliki poslovni uspjeh obitelji Milićević-Mališić. Ovo nije samo njihov uspjeh, ovo je uspjeh i naše Općine, a ovo je uspjeh i svih onih obitelji čiji će članovi ovdje raditi i zarađivati za život. Iako su nam pune uči gospodarske krize, kako vidite ovdje se otvaraju novi objekti. Stoga najiskrenije želim čestitati i zahvaliti poduzeću MALIŠIĆ i obitelji Milićević kazao je načelnik Vidić.

Kao što je i red, potom je božji blagoslov na taj objekt, njegove vlasnike, zaposlenike, nazočne goste i uzvanike te sve koji će koristiti usluge tog objekta, zazvao je don Ivan Štironja studenački župnik.

Mora se posebno istaknuti da je taj moderno uređeni i suvremeno opremljeni gospodarski objekt jedan od najkompleksnijih i najmodernijih u BiH. U svom sastavu ima benzinsku crpku sa svim vrstama goriva potrebnih u cestovnom prometu, mogućnost dostave lož ulja za grijanje te plin za kućanstva i ugostiteljske objekte.

Kako smo doznali od vlasnika, u sklopu tog objekta nalazi se i bogato opremljena trgovina s asortimanom roba sukladno potrebama putnika kao i Caffe Bar s ponudom široke palete pića, sendvića, kolača i različitih pekarskih proizvoda.

Novootvorena benzinska crpka Mališić Petrol u Zvirovićima u svom sastavu ima automatske i ručne praonice za vozila koje su dostupne klijentima tijekom cijeloga dana. Praonice su dio asortimana renomiranog i svjetski poznatog proizvođača opreme za praonice . Tu su još automatska mala praonica za manja vozila te ustomatske kamionska praonica za sve vrste većih putničkih i teretnih vozila.

Kažimo i to da je novootvorena benzinska crpka „MALIŠIĆ PETROL“ u Zvirovićima rađena po najvišim europskim standardima s ciljem pružanja što bolje, sigurnije, brže i ekonomičnije usluge budućim korisnicima, ali i to da je u tom objektu posao dobili više od 20 radnika.