Home Zanimljivosti 5 odjevnih komada kojih se ne morate riješiti kada se udebljate ili...

5 odjevnih komada kojih se ne morate riješiti kada se udebljate ili smršavite

SHARE

1. Haljine
One haljine koje nisu precizno krojene prema obliku tijela uvijek možete nositi. Haljine s tankim naramenicama te lepršave, maksi haljine odlično će vam pristajati bez obzira na promjenu figure.

Ukoliko ste smršavili, ali ne želite prepraviti haljinu kod krojačice, jednostavno dodajte remen te je tako suzite u struku.

2. Košulje 
S obzirom na to da je riječ o odjevnom komadu na kopčanje, košulju onda možete nositi otkopčanu ili zakopčanu. Ili pak zavezanu oko struka, no najvažnije je da se košulja ne morate riješiti ako ste dobili ili izgubili kilograme.

3. Veste
Kao i za košulje, isti princip vrijedi i za veste. Bilo da je riječ o debljim ili tanjim vestama, vaša tjelesna promjena ne znači da ćete ih morati zamijeniti s novim verzijama.

Veste možete iskoristiti i kao rezerve za jakne kojima vam više ne odgovaraju.

4. Džemperi
Već nekoliko godina oversized trend je vrlo popularan. Stoga takvi odjevni komadi, pogotovo džemperi i razne majice, uvijek dobro pristaju različitim figurama.

Oversized džemperi su vrlo udobni, a jesen i zima nezamislivi su bez njih.

5. Blejzeri
Klasičan odjevni komad kojeg se ne morate riješiti zbog gubitka ili dobitkakilograma. Blejzere isto možete nositi otkopčane ili zakopčane, najbitnije je da se osjećate ugodno noseći ih.

Također, blejzer će na pravi način naglasiti vaš struk.

SAVJET PLUS: Ako vaša težina često oscilira, pri kupnji svakako birajte odjevne komade koji su rastezljiviji i rađeni s elastinom.