Home Zanimljivosti Kako djeca zapravo upravljaju roditeljima

Kako djeca zapravo upravljaju roditeljima

SHARE

BEBE VRLO često pokazuju zavidnu razinu dosjetljivosti kojom uspješno kontroliraju roditelje prije nego oni primijete da se išta dogodilo. To je surova realnost, prevareni ste od te malene preslatke štruce koja će vrlo lako izmamiti od vas što god poželi, i to samo jednim pogledom.

Donosimo vam šaljiv prikaz koji će vas potaknuti da se zapitate upravlja li doista dijete vama?

Dok beba spava 20 sati, vi spavate 2 sata

Najjaču dominaciju bebe nam iskazuju upravo u upravljanju majčinim potrebama za spavanjem.

Savjet “spavajte kada beba spava” u praksi se pokazuje kao potpuno neupotrebljiv. To će biti izvedivo samo ako uspijevate ignorirate hrpe suđa, prljavog rublja i prašine.

Plan malenih mudrica je zapravo jako jednostavan, učinit će sve potrebno da vas zadrže samo za sebe!

Dok je beba u novoj odjeći, vi ponekad izgledate kao skitnica

Ako je vaša beba odjevena u novi kompletić, dok vi počinjete zaboravljati kako uopće izgledaju lijepe haljine. Događa se vrlo često jer je svaka majka slaba na svoje dijete pa često zaboravlja na sebe. I tako jednog dana primijetite da u trenirci i starim tenisicama nosite svog mališana koji je odjeven poput malog princa ili princeze.

Bojite se ustati tijekom noći jer to može prouzročiti pravu lavinu djetetovih želja

Morate na WC, žedni ste ili jednostavno ne možete spavati? Potpuno vas razumijemo ako bez obzira na sve potrebe odlučujete ostati u toplini vlastitog kreveta. Svaki pokret mogao bi izazvati lavinu „Mama ja bi ovo, mama ja bi ono“, pa je često jednostavnije praviti se da spavate.