Home Politika Ivan Čehok oštro reagirao: Imali smo predsjednika države kojeg smo dvaput birali...

Ivan Čehok oštro reagirao: Imali smo predsjednika države kojeg smo dvaput birali a pjevao je ustaške pjesme

SHARE

Najava dolaska Thompsona u Varaždin izazvala je dosta kontroverze u javnosti, a gradonačelnik Čehok još se jednom oglasio:

Dakle, da još jednom ponovim kako ne bi bilo iskrivljavanja:

i oni koji slušaju klasiku i oni koji slušaju Santanu i oni koji slušaju Valjak i oni koji slušaju tamburice i oni koji slušaju Thompsona – svi su građani Varaždina. I svi imaju pravo za svoj novac slušati koga hoće. Grad neće određivati glazbene ukuse. Ako su branitelji potaknuli koncert Thompsona, imaju na to pravo.

To što u jednoj pjesmi spominje poklič kojim su ljudi 91. krenuli u rat gotovo goloruki protiv jedne od najjačih sila u Europi nema veze s ideologijom koja je poražena davno i nije smetnja da čovjek pjeva u Varaždinu za svoju publiku. Imali smo predsjednika države kojeg smo dvaput birali a pjevao je ustaške pjesme. Nitko od ovih koji se zgražaju nije tražio Mesićevo svrgavanje.

Svim licemjerima poručujem da se okane traženja trunke u tuđem oku jer imaju dovoljno piljevine u svojem.

Ovime završavamo.

Imamo posla: dobili smo 10 milijuna kuna od EU, čeka nas izgradnja dva rotora, potpisujemo ugovore za izgradnju aglomeracije iz EU, vrijedne 500 milijuna kuna, pripremamo izgradnju biciklističkih preko cijeloga grada, dogradnju Tehnološkoga itd. itd. Svatko ima pravo slušati što i koga hoće. A sad nas pustite na miru.