Home Društvo 8 tipova muškaraca koje žene izbjegavaju

8 tipova muškaraca koje žene izbjegavaju

SHARE
NEKE od njih izbjegava gotovo svaka žena, neke izbjegavaju samo one koje su se uspjele opametiti, a većina izbjegava onog jednog kojeg bi bilo pametno ne izbjegavati.
1. Škrtac
Frajer koji već na prvom spoju plaća cugu po pola, a na drugom uvodi pravilo zaboravljanja novčanika. Normalne žene ne očekuju sponzora, ali ne žele ni frajera koji nikad ne posegne za novčanikom.
2. “Znaš ti ko sam ja?” lik
Frajer koji je samog sebe uvjerio da je nevjerojatno važan, a svaki put kad mu nešto nije po volji, agresivno napada i prijeti teškim posljedicama. Nažalost, s vremenom postaje takav i prema svojim curama.
3. Najpametniji čovjek na svijetu
Svaka je upoznala barem jednog takvog – to je tip koji zna baš sve, a ako ti znaš nešto što se ne slaže s njegovom teorijom, uvjeravat će te da si u krivu dok ne popustiš. Naporan tip kojeg definitivno volimo izbjegavati.
4. Papak
Frajer koji se toliko boji izgubiti našu ljubav da pristaje na apsolutno sve, bez obzira na to koliko mu se to sviđa ili ne sviđa. Žene vole biti u pravu, ali još više volimo frajera koji nam se usudi reći da smo u krivu kad jesmo.
5. Ženskaroš
Izbjegavaju ga većinom one koje su se putem opametile, ali većina njih je prvo ipak dala šansu ovom frajeru kojem je cilj pridobiti naklonost što većeg broja žena.
6. Bivši
Još jedan iz kategorije osviještenih žena – bivši dečko je bivši s razlogom, zar ne?
7. Frajer kojem ništa ne paše
Kava mu nije dovoljno aromatična, ova pizza je mogla imati više gljiva, film koji ste pogledali je potpuno smeće jer su filmovi generalno smeće… nastavi niz. Frajer kojem ništa ne paše kad-tad svoje frustracije seli i na vašu vezu, zato ga je dobro samo izbjeći.
8. Dobar dečko
Pristojni, pažljivi, spremni na vezu – dobri dečki nažalost vrlo često ostaju neprimjećeni, odnosno u friend zoni jer ih žene percipiraju kao braću, ili još gore – kao muške prijateljice.