Home Zanimljivosti A bio dobar dok se nije oženio: Dok Amal blista nakon rođenja...

A bio dobar dok se nije oženio: Dok Amal blista nakon rođenja blizanaca, George se poprilično ofucao

SHARE
BRAČNI par Clooney trenutno se nalazi u Veneciji.
Osim što je od davnina poznato kako holivudski glumac George Clooney obožava Italiju te ima i vilu na jezeru Como, čini se kako je i njegova lijepa supruga Amal također zavoljela ovu zemlju.
Bračni par, koji je prije dva mjeseca dobio blizance Ellu i Alexandera, posebno se uredio za 74. Filmski festival koji se trenutno tamo održava, no nije bilo teško primijetiti jednu stvar.
Naime, dok novopečena mama izgleda sve bolje i bolje, George je sve mršaviji i ispijeniji, čemu vjerojatno pridonosi činjenica da ima 56 godina te da nije lako u tim godinama imati dvoje djece stare tek nekoliko tjedana.
Srećom, ponovno su sve oči bile na njegovoj gracioznoj supruzi, koja je za tu priliku obukla prozirnu crnu haljinu s prorezima, bijelim detaljima te bez naramenica, dok je svoju dugu kosu tradicionalno raspustila u nježne valove.
Naglašene oči i crveni ruž bili su “točka na i” elegantnoj kombinaciji gospođe Clooney, na kakve smo navikli otkad se lijepa i uspješna odvjetnica pojavila u životu holivudskog zavodnika te ga napokon smirila.
Zgodan par, nema što!